Πάρε μία θέση στη νέα προσπάθεια της «Βασίλισσας»

Ανακοίνωση στήριξης προς τους φιλάθλους της “Βασίλισσας του  βορρά” αλλά και τους επιχειρηματίες της περιοχής, εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η Βέροια, η αγαπημένη μας «Βασίλισσα του Βορρά» ετοιμάζεται για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Superlague2, σε ένα αβέβαιο περιβάλλον στο σύνολο της κατηγορίας. Ωστόσο η νέα διοίκηση καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει υψηλούς αγωνιστικούς στόχους. Μια δύσκολη προσπάθεια η οποία μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, έχοντας κοντά της τους χιλιάδες οπαδούς της.

Γι αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια καλεί τους απλούς φιλάθλους να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και την φυσική παρουσία στους αγώνες της βυσσινομπλέ ομάδας μας.

Σημαντική, στην προσπάθεια αυτή, θα είναι και η αρωγή των επαγγελματιών, επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας με την αγορά μιας θέσης διαφήμισης στο στάδιο της Βέροιας, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της «Βασίλισσας του Βορρά». Οι επιλογές προβολής είναι πολλές, με εναλλακτικές οικονομικές προτάσεις. Η ιστορική μας ομάδας διαθέτει το brandname και γι’ αυτό αναμένεται να προβληθούν απευθείας αρκετοί εντός αγώνες από την τηλεόραση.

Γίνε συμμέτοχος στην προσπάθεια της «Βασίλισσας του Βορρά»

Η Βέροια δεν είναι μόνη της!!! Έχει ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!!!

Προηγούμενο άρθροΕ. Λιακούλη: “Πολιτικά θλιβερή και προαποφασισμένη από την Κυβέρνηση, η σημερινή Διάσκεψη των Προέδρων”
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ: “Ο Πρωθυπουργός ψάχνει σωσίβιο σε μια κοκορομαχία χωρίς στοιχεία με τον κ. Τσίπρα”