ΠΑΟΚ-Κρηστώνης: Ανακοίνωση κατά της διακοπής των ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου

ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ μας ποδόσφαιρο, που κατάντησες από την μπόχα και δυσωσμία στα μπαλάκια κληρώσεων (ΚΡΥΑ, ΖΕΣΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!! )

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κρηστώνης καταδικάζει την σκανδαλώδες και αηδιαστική απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του κ. Γραμμένου για την οριστική αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ.

Οι αποφάσεις της ΕΠΟ θίγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς στη Γ κατηγορία προβιβάζεται η ομάδα που έτυχε να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ενώ ακόμα εκκρεμούσαν 2 αγωνιστικές πρωταθλήματος και 6 αγώνες των μπαράζ ανόδου!! Μάλλον οι κύριοι της ΕΠΟ έχουν “μαύρα μεσάνυχτα” από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν συμμερίζονται τον κόπο, τον χρόνο και τις αγωνίες των ερασιτεχνικών ομάδων, γιατί αν το είχαν κάνει θα προσπαθούσαν να βρουν μια πιο αποτελεσματική λύση και όχι να το παίξουμε σε μια ζαριά όλη την αγωνιστική χρονιά.

Επίσης θέλουμε να μας ενημερώσει η ΕΠΟ αν το “τυχερό” πρωτάθλημα και κύπελλο θα συνεχιστούν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να γνωρίζει ο σύλλογός μας εκ των προτέρων ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ή ΟΧΙ. Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ δηλώνει 1000% πως δεν πρόκειται να συμμετέχει σε οποιαδήποτε κλήρωση για την ανάδειξη κυπελλούχου, καθώς δε ρίχνει σε μια ζαριά τους κόπους των ποδοσφαιριστών της ομάδας .
Άλλωστε όλοι οι αγώνες κρίνονται μέσα στο γήπεδο και οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα αποτελούσε στίγμα στην ιστορία της ομάδας μας.

Υ.Γ. 1: Για ακόμα μια φορά ΕΙΔΑΜΕ όλες τις ΕΠΣ κατώτερες των περιστάσεων να δέχονται τις αποφάσεις των ανώτερων τους, δίχως καμία ένσταση υποτιμώντας την προσπάθεια των ελαχίστων παραγόντων που έχουν απομείνει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!
Τέλος, στηρίζουμε απόλυτα την απόφαση του “ΑΚΣ Αστέρα Μ. Βρύσης” και επειδή για μια ακόμη μια φορά οι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων βρέθηκαν ξεκρέμαστοι απ τις εκάστοτε ΕΠΣ (ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ  ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ..  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ)

Υ.Γ.2: Κύριοι που είστε βολεμένοι στις καρέκλες, μην κόβετε τα φτερά τα οποία σας δώσαμε απλόχερα για να πετάτε εσείς στα σύννεφα.
Το ποδόσφαιρο πρέπει να αρχίσει για το καλό όλων μας.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 1933..