Πανελλήνιος Σύλλογος Λουτροπόλεων Ελλάδος: Προς Δήμο Κω γραφείο Δημάρχου

Προς δήμαρχο  δήμου Κω Κύριο Νικηταρά Θεοδόση

Κύριε δήμαρχε καλημέρα

Σας ευχόμαστε κύριε Δήμαρχε με την νέα εκλογή σας  στον Δήμο   στα πέντε χρόνια που θα είστε δήμαρχος ξανά να αναπτύξετε το όμορφο νησί της Κω.

Εμείς σαν πανελλήνιο σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας θέλουμε να σας θυμίσουμε στη νέα σας θητεία ότι τα λουτρά του δήμου Νισύρου όπως ξέρετε  υπολειτουργούν.

Τα δικά σας λουτρά κύριε δήμαρχε πού είναι μπροστά στην παραλία που αρκετός  κόσμος κάνει λουτρά δωρεάν που σημαίνει μαζί με   (θάλασσοθεραπεία κα Λουτροθεραπεία ).

Ζητούμε με αυτή την επιστολή μας το όλο θέμα τα λουτρά του δήμου της Κώ να μπούνε σε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης και μαζί και προβολείς

Δεν ξέρουμε αν μέχρι σήμερα   υπάρχει μελέτη αξιοποίησης και χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και από το Υπουργείο Τουρισμού που μας ενημερώνει ότι έχει ένα αρκετό πακέτο για τον ιαματικό Τουρισμό

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι εμείς σαν σύλλογος θα συνεχίζουμε να σας ενοχλούμε για να σας το θυμίζουμε  ότι τα λουτρά του δήμου σας θα πρέπει εδώ και τώρα να αναπτυχθούνε και να υπάρχει τουρισμός στο νησί σας που θα φορά τον  των θαλάσσιο τουρισμό αλλά  και τον ιαματικό τουρισμού

Αρκετούς κόσμος μας κάνει παράπονα ότι τα ζεστά νερά δίπλα στη θάλασσα είναι θαυμάσια αλλά ή εγκαταστάσεις είναι απαράδεκτες.

Να κλείσουμε κύριε δήμαρχε αυτήν την απλή μας επιστολή με μια υπόσχεση ότι ο σύλλογός μας θα είναι στο πλευρό σας όχι μόνο για τα ιαματικά λουτρά του δήμου σας αλλά και τα προβλήματα που έχετε σε αυτόν τον μεγάλο τουριστικό δήμο της χώρας μας.

mayor1 258x300 1

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Ανέστης Αναστασιάδης

Προηγούμενο άρθροΑκαδημία Αθηνών: Πρόσκληση στη συνάντηση για θέματα προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Flyover – H κυβέρνηση έχει προτεραιότητα να υπηρετεί ισχυρά οικονομικά συμφέροντα και όχι τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της Θεσσαλονίκης»