Πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας – Προς γραφείο Δημάρχου Δήμου Βισαλτίας

Προς κυρία δήμαρχο του δήμου Βασαλτίας πρώην Νιγρίτας.

Κυρία Βάνα Πλιάκου.
Κυρία δήμαρχε

Ο  πανελλήνιος σύλλογος ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας σας εύχεται στα 5 χρόνια που θα είστε  δήμαρχος και με τα πολλά προβλήματα του δήμου αλλά και τα λουτρά Θέρμες θα βρούνε κάποια λύση

Γνωρίζουμε ότι ο δήμος έχει πολλά προβλήματα και τα λουτρά και με διάφορες περιπέτειες βρίσκονται στα χέρια του δήμου αν δεν κάνουμε λάθος.

Χρόνια φωνάζουμε ότι το τρίγωνο λουτρά Νιγρίτας λουτρά Αγκίστρου και λουτρά Σιδηροκάστρου θα είναι ότι καλύτερο για την ανάπτυξη του θεραπευτικούς τουρισμού στην περιοχή άρα και στα βαλκάνια.

Με αυτή την απλή μας επιστολή θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας θα είναι στο πλευρό σας θα σας βοηθήσει όσο μπορεί για την ανάπτυξη του θεραπευτικού τουρισμού στην περιοχή.

Τα λουτρά Νιγρίτας έχουνε μία ιστορία παράξενη και πιστεύουμε ότι ο δήμος θα βρει τον τρόπο να τα αναπτύξει εφόσον υπάρξει και μία μελέτη προκειμένου να αντλήσει χρήματα από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και από το υπουργείο τουρισμού που έχει ένα κονδύλιο 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον ιαματικό τουρισμό.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι αν βρούμε χρόνο και αν έχετε και εσείς χρόνο θα έχουμε μία συνάντηση μαζί σας για να δούμε από κοντά και μαζί με άλλους φορείς το πώς θα γίνει αυτή η ανάπτυξη για το καλό της περιοχής για το καλό της υγείας για το καλό της ανάπτυξης και για το καλό της καταπολέμησης ανεργίας.

Καλές δουλειές κυρία δήμαρχος και καλή χρονιά.

phoca thumb l imgp0394 Βάνα Πλιάκου Δήμαρχος Βισαλτίας scaled 1 λουτρ ελλαδος227m

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

       ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης

                                                    Θεσσαλονίκη 10/2/2024

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας»
Επόμενο άρθροΗμερίδα του InSocial σε συνεργασία με τους τομείς Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής