Πανελλήνιος Σύλλογος ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας: Προς Δήμαρχο Αμυνταίου

Λουτρά Αμυνταίου και  Ιστορικό Ξινό Νερό

Κύριε δήμαρχε

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος ιαματικών  Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας σας εύχεται με αυτήν μας επιστολή στα νέας καθήκον  να συμβάλλετε το δυνατόν για την  ανάπτυξη του δήμου σας και την καλύτερη ανάπτυξη της βιομηχανίας του ξινού νερού

Γνωρίζουμε ότι τα λουτρά έτσι πώς κατασκευάστηκαν από τους προκατόχους σας δεν νομίζουμε ότι θα μπορέσουν να λειτουργήσουνε όπως πρέπει μιας Ελληνικής λουτρόπολη.

Άρα δική μας πρόταση και την επίσκεψη που είχαμε κάνει  πριν λίγα χρόνια στο δήμο σας και στα λουτρά αλλά και στο εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού  διαπιστώσαμε ότι η μονάδα αυτή θα  μπορούσε να εξυγιανθεί  και να γίνει μεγάλη μονάδα και  να έχει τροφοδοτήσει με αυτό το περίφημο νερό ακόμα όχι μόνο την Ελλάδα αλλά  και τα Βαλκάνια.

Θέλουμε με αυτή μας την επιστολή  να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας για όποια προσπάθεια και αν κάνετε  για τα προβλήματα του δήμου αλλά κυρίως το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού .

Αν τα καταφέρουμε  κύριε δήμαρχε θα σας επισκεφθούμε για να  αλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτά τα καυτά προβλήματα που αφορά και τον  θεραπευτικό τουρισμό  στην Ελλάδα με τις 130 λουτροπόλεις που σήμερα έχουμε  αλλά και την εμφιάλωση νερού που είναι το α για το ω για την υγεία το συμπολιτών μας.

Σήμερα το ξινό νερό που κυκλοφορεί σε πάρα πολλά σούπερ μάρκετ και αυτό είναι το ευχάριστο ενώ υπήρξαν  εποχές που πάρω λίγο  αυτή  ιστορική μονάδα να είχε κλείσει

. Επισκέφτηκα το περίπτερο του δήμου σας  στην filoxenia  Θεσσαλονίκης και εκεί αλλάξαμε απόψεις και ενημερώσεις σχετικά με την μονάδα.
Με αυτά τα λίγα σας ευχόμαστε ξανά καλή προκοπή στο δήμο να έχετε την υγειά σας και μαζί με τους συνεργάτες σας να συμβάλλεται στην καλύτερη ανάπτυξη της περιοχής

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. συλλόγου  πρόεδρος  του πανελληνίου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεων Ελλάδας

Ανέστης Αναστασιάδης

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση: Παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή
Επόμενο άρθροΠ. Κουκουλόπουλος: «Καλούμε τις τράπεζες στη Βουλή για την κλειστή στρόφιγγα ρευστότητας στην πραγματική οικονομία»