Ελληνική Λύση: Παρέμβαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή

Κύριοι της ΝΔ αυτό σήμερα δεν ήταν μασάζ που τους κάνατε, αλλά φυσιοθεραπεία.

Είστε ο καλύτερος φυσιοθεραπευτής που πέρασε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Και επειδή ο κος. Σκέρτσος μίλησε για εμάς απορώ, γιατί δεν είστε καν ΝΔ. Είστε σύμβουλος του κου. Παπανδρέου και του κου. Σημίτη. Τι να πω; Ευχαριστούμε που χρίσατε πατριωτικό πόλο. Αλήθεια κε. Σκέρτσο πού εργάζεστε; Πείτε μας.. Αφού το πήγατε προσωπικά θα το πάω και εγώ προσωπικά.

Να θυμίσω ότι ο κος. Σκέρτσος πριν γίνει δεξί χέρι του κου. Μητσοτάκη στο Μαξίμου ήταν γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και δήλωνε μεταξύ άλλων, ότι ο υποκατώτατος μισθός, οι μειώσεις των μισθών και η διάλυση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας είναι απαραίτητες. Αυτοί είστε στη ΝΔ. Και απορώ με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που συντονίζονται με τον κο. Σκέρτσο.

Ο παραλογισμός σας όμως εδώ μέσα μας ξεπερνάει. Είστε χριστιανός, νομοθετείς σε βάρος του δόγματός σου και ταυτόχρονα επικαλείσαι το όνομα του Ιησού. Πραγματικά αγγίζει τα όρια της φαρσοκωμωδίας αλλά και της τραγωδίας.

Εσείς κε. Σκέρτσο τα βάλατε με την κα. Προκοπάκη την ψυχίατρο. Ως τι; Είστε γιατρός; Τι ωραία δημοκρατία! Αλά καρτ δημοκρατία, αλά καρτ χριστιανοί, μπράβο σας!

Όσο για τον κο. Δουδονή, να του πω πως όταν κάποιος φωνάζει και κουδουνίζει στην πραγματικότητα κραυγάζει. Αυτό δεν σημαίνει ότι κερδίζει. Εμείς ποτέ δεν χτυπήσαμε προσωπικά κανέναν εδώ μέσα. Το θεωρώ ανήθικο όμως να χτυπάς το επάγγελμα του άλλου. Κε. Δουδονή μεταξύ σας συμφωνείτε όλοι; Οι Μουσουλμάνοι βουλευτές σας συμφωνούν με το ν/σ; νομίζω λοιπόν ότι είναι καλύτερα να μαζέψετε τα του οίκου σας.

Κάποια βουλευτής μίλησε για πισωγύρισμα στον Μεσαίωνα. Άκριτα το είπε. Εξέφρασε ρατσιστικό σχόλιο εντός βουλής. Να της πούμε ότι εμείς δεν γυρίζουμε τη χώρα στον Μεσαίωνα. Αυτή με το σκεπτικό της μας γυρίζει στην εποχή του Νέρωνα, που έκανε και σχετικό νόμο.

Για να δούμε λοιπόν, τι σημαίνει ΛΟΑΤΚΙ+:

-Λ – Λεσβίες

-Ο – Ομφυλόφιλοι

-Α – Αμφιφυλόφιλοι

-Τ – Τρανς Τζέντερ (δηλ. άτομα που έχουν κάνει επέμβαση διόρθωσης φύλου)

-Κ – Κουήρ ή Questioning (δηλ. άτομα που θεωρούν υποτιμητικό τον όρο gay και χρησιμοποιούν το Κουήρ)

-Ι – Ίντερσεξ (διαφυλικός)

Έχουμε και το plus, οπου εκεί περιλαμβάνονται οι Ασέξουαλ (άτομα που δεν αισθάνονται καμμία ανάγκη για σεξ), οι Non Binary (άτομα που δεν αισθάνονται ούτε άνδρες ούτε γυναίκες), οι Πανσέξουαλ (που εκφράζουν την ερωτική επιθυμία προς άλλα άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου), οι Ντεμισέξουαλ (που βιώνουν σεξουαλική έλξη μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες, όπως μετά τη δημιουργία ρομαντικής ή συναισθηματικής σχέσης με ένα άτομο). Τα ξέρω μια χαρά γιατί ξέρω και τι ψηφίζω. Και καταψηφίζω το ν/σ.

Τι θα πει «ομοφοβικό σχόλιο»; Εσείς βαπτίζετε ομοφοβία ακόμα και τον σκεπτικισμό.

Η κα. συνάδελφος έφερε παράδειγμα προς μίμηση τον ΣΑΪΛΟΚ, μια από τις απεχθέστερες φιγούρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας…. Κυρία Ακρίτα, είστε σίγουρη ότι διαβάσατε τον Έμπορο της Βενετίας; Ο Σάιλοκ δεν ήταν απεχθής λόγω θρησκεύματος, αλλά λόγω δράσης! Επικαλείστε μια φιγούρα που ήθελε να ξηλώσει την καρδιά ενός ανθρώπου, για χρέη! Είστε οι ίδιοι που φέρατε τα σύγχρονα κοράκια, τα funds για να ξεριζώσουν τα σπίτια των Ελλήνων! Το μόνο αληθές που είπατε είναι ότι ο Σάιλοκ είναι το πρότυπο που υπηρετείτε.

Τι είπε ο κος Ράμφος σήμερα: «ο ανερμάτιστος δικαιωματισμός οδηγεί στον ολοκληρωτισμό»! Όχι ο Βελόπουλος. Ο Ράμφος το είπε!

Εμείς επιμένουμε σύμφωνα με το νόμο 4412/16, άρθρο 262: «… κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων συντρέχει όταν τα μέλη του προσωπικού της αναθέτουσας αρχής ή του παρόχου υπηρεσιών, έχουν άμεσα ή έμμεσα οικονομικό ή άλλο προσωπικό συμφέρον, το οποίο θα μπορούσε να εκληφθεί ως στοιχείο, που θίγει την αμεροληψία και την ανεξαρτησία τους….». Να μας πουν λοιπόν πόσοι συνάδελφοι εδώ μέσα είναι ομοφυλόφιλοι! Και είναι άλλο να ψηφίζω γιατί είμαι υπουργός του Μητσοτάκη και άλλο γιατί είμαι ομοφυλόφιλος και με συμφέρει. Να πουν ανοιχτά ποιοι είναι ομοφυλόφιλοι, γιατί μιλάμε για ασυμβίβαστο.

Λοιπόν εμείς σήμερα ενώσαμε ΔΝ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ μέσα στην βουλή.

 Να αναφέρω για τα βοσκοτόπια ότι έφαγαν 2 δις ευρώ από τα βοσκοτόπια. 3.840 ΑΦΜ δόθηκαν στον τότε περιφερειάρχη, τον κο. Κασσαπίδη, που τα έδωσε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η λεγόμενη «Λίστα Βάρρα», για την οποία κατατομήθηκε και ο Σπήλιος Λιβανός, όταν πήγε να αποκαλύψει το σκάνδαλο. Την απάτη ερευνούν πλέον και οι Ευρωπαίοι εισαγγελείς. Εγώ έχω δώσει εντολή στον κο. Σαράκη να ζητήσει επίσημα τα στοιχεία από την κα Πόπη Παπανδρέου.

Όπως βλέπετε Έλληνες, δήθεν δεξιοί και δήθεν αριστεροί είναι ίδιοι στο καλό φαΐ και πέφτουν με τα μούτρα!

Θα ήθελα να δω αν θα γονατίσετε και στα Σκόπια με το θέμα της αλλαγής διαβατηρίων. Από την ερχομένη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, οι πολίτες της Β.Μακεδονίας, που δεν έχουν αλλάξει τα διαβατήριά τους στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Γιατί το διαβατήριο δεν θα πρέπει επάνω να αναγράφει «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αλλά «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Πραγματικά είμαι περίεργος να δω τι θα κάνετε; Θα γονατίσετε; Γιατί εσείς ήσασταν Μακεδονομάχοι. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε βγήκατε στους δρόμους με τις περικεφαλαίες και τις Σάρισες. Τώρα ό,τι κάνει η ΝΔ είναι σωστό και δεν μιλά κανένας.

Εν τω μεταξύ, στην Αλβανία ο εισαγγελέας πρότεινε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών για τον Φρέντι Μπελέρη!

Σε όλα αυτά που κάνετε μόνο ένα κόμμα αντιστέκεται! Μόνο ένα! Και είναι η Ελληνική Λύση. Γι’ αυτό μας φιμώνετε. Και τώρα τέλος η ελευθερία στο διαδίκτυο. Η αρχή έγινε με τη δήθεν ευρωπαϊκή οδηγία για την τρομοκρατία, την οποία ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΙΚΗ. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης έγινε δια του κου. Παπαστεργίου. Θα κατεβάζετε, λέει, και θα ελέγχετε τις ειδήσεις που σας ενοχλούν. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, για να έρθει αυτό που βλέπετε τώρα! Φίμωση όλων μας!

Σας καλώ, αύριο το βράδυ, εσείς οι πατριώτες της ΝΔ, που σέβονται και τιμούν τον Κ. Καραμανλή να μην ψηφίσετε το αντεθνικό, αντικοινωνικό, αντιχριστιανικό ν/σ.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Τα μπρος πίσω της κυβέρνησης αποδεικνύουν την προχειρότητα με την οποία σχεδιάζουν για τους αγρότες»
Επόμενο άρθροΠανελλήνιος Σύλλογος ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας: Προς Δήμαρχο Αμυνταίου