Παναγιωτής Δουδώνης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν έχει ούτε βασιλική, ούτε “πολακική” συνιστώσα»

Μιλώντας στο Κανάλι 1, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, αναφορικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στο ειδικό δικαστήριο για τον Νίκο Παππά επισήμανε ότι η μάρτυρας κ. Διαμαντή κατέθεσε προ μιας εβδομάδας ότι υπήρχε ροή χρημάτων από τον κ. Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, κάλεσε τον κ Παππά να απαντήσει άμεσα στο αμείλικτο ερώτημα: Έστειλε ναι ή όχι στον κ. Καλογρίτσα μήνυμα με το οποίο καθόριζε τα ποσοστά ιδιοκτησίας επιχειρηματιών σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ μάλιστα ο ίδιος είχε αναλάβει αντισυνταγματικά την αρμοδιότητα διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες; «Περιμένουμε μια σαφή απάντηση και όχι γενικότητες ή εκφοβιστικές αναφορές» σημείωσε.

Ο Παναγιώτης Δουδωνής υπενθύμιζε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ως κόμμα της κεντροαριστεράς, είναι εγγύτερα του κέντρου σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα, καθώς όπως δήλωσε «αντίθετα με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εμείς δεν έχουμε ούτε βασιλική συνιστώσα ούτε “πολακική” συνιστώσα».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα σενάρια περί διαζυγίου ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, τόνισε με νόημα:«Για να υπάρξει διαζύγιο πρέπει να υπάρξει γάμος και για να υπάρξει γάμος πρέπει να υπάρξει φλερτ. Δεν υπήρξε διαζύγιο γιατί δεν υπήρξε γάμος και δεν υπήρξε γάμος γιατί δεν υπήρξε ποτέ φλερτ».

Τέλος ο Παναγιώτης Δουδωνής σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις και το πόσο έχει επηρεαστεί το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής από το Qatar- gate υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν ως συνέχεια προηγούμενων δημοσκοπήσεων, οι οποίες είχαν λάβει χώρα πριν το Qatar-gate, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε ήταν ένα μεγάλο πανευρωπαϊκό γεγονός, παρουσιάσαμε μια μείωση της τάξεως του 0,7%. Εάν σας έλεγα την ημέρα, που έγινε το Qatar-gate ότι θα χάσουμε 0,7% θα με λέγατε υπεραισιόδοξο. Σε αυτές τώρα οι οποίες έγιναν ως συνέχεια δημοσκόπησης που έλαβε χώρα μετά το Qatar- gate, έχουμε άνοδο 0,8% σε σχέση με την προηγούμενη. Παρουσιάσαμε λοιπόν μία μικρή πτώση λόγω του Qatar-gate και της εμπλοκής της κας Καΐλή, μικρή γιατί ο κόσμος ήξερε ότι είχε απομακρυνθεί από το ΠΑΣΟΚ και σε μία δεύτερη φάση παρουσιάσαμε μία άνοδο, γιατί επανήλθε το πολιτικό σκηνικό στην προηγούμενη κατάσταση και οι πολίτες άκουσαν τον προγραμματικό μας λόγο»

Προηγούμενο άρθροΜέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης της Αφρικανικής Πανώλης χοίρων
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: Φέρνουμε τροπολογία για τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών