Π. Κοκκόρης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος πρωθυπουργός θα ξανασκεφτεί αν θα κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης

Παναγιώτης Κοκκόρης Μαχητής είμαι, θύμα δεν είμαι” Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος πρωθυπουργός θα ξανασκεφτεί αν θα κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης

 

“Μαχητής είμαι, θύμα δεν είμαι. Παραμένω όπως πάντα πιστός στην ιδεολογία μου και εκφράζω από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους εκείνους που και αυτή τη φορά με στήριξαν με την ψήφο τους” ξεκαθάρισε ο υποψήφιος βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης μιλώντας στη Βεργίνα TV και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Στην παρατήρηση της δημοσιογράφου ότι θα είχε εκλεγεί πολλές φορές ως ο πρώτος επιλαχών βουλευτής  αν είχε αποδεχθεί τις προτάσεις που του έγιναν από άλλα κόμματα ο κ. Κοκκόρης τόνισε ότι “Δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ κανένα. Παραμένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις του και ότι πιστεύει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως νέος πρωθυπουργός θα ξανασκεφτεί αν θα κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης και εάν θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η κατάφωρη σε βάρος του αδικία”.

Ερωτηθείς επίσης για το θέμα της εκλογής του εκτίμησε επίσης ότι “εάν η Νέα Δημοκρατία αυξήσει τα ποσοστά της τότε ενδέχεται να εκλέξει και έναν επιπλέον βουλευτή στη Α’ Θεσσαλονίκης. Σε κάθε περίπτωση, στόχος της ΝΔ είναι, είναι μία δεύτερη εκλογική νίκη που θα της δώσει πολύ ισχυρή αυτοδυναμία για να συνεχίσει το έργο της”.

Ο Παναγιώτης Κοκκόρης είπε ότι η ΝΔ θα υπερισχύσει στην εκλογική μάχη με μεγαλύτερα ποσοστά από αυτά που έλαβε στις τελευταίες εκλογές και ότι σε καμία περίπτωση τα στελέχη της δεν θα επιδείξουν αλαζονεία, αλλά αντιθέτως ευαισθησία και αλληλεγγύη προς όλες τις κοινωνικές τάξεις. “Θα είναι μία κυβέρνηση που θα κινηθεί με ευαισθησία και θα επιδείξει δύναμη και ευελιξία, μία κυβέρνηση αποτελεσματική με ισχυρά αντανακλαστικά που αντίπαλός της δεν θα είναι τα άλλα κόμματα, αλλά τα προβλήματα των συμπολιτών μας που οφείλει να επιλύσει” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκκόρης.

Απαντώντας στις δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ περί αύξησης των φόρων σε μερίδα των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, ο κ. Κοκκόρης τόνισε ότι “Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επιπλέον φόρους, αλλά με την καλλιέργεια εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη. Με το κλίμα εμπιστοσύνης έρχονται οι  επενδύσεις, με τις επενδύσεις έρχονται νέες θέσεις εργασίας και περαιτέρω μείωση της ανεργίας, έρχονται όμως και καλύτεροι μισθοί και αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέρει να κρατάει τον λόγο του και αφού τον κράτησε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, έτσι θα τον κρατήσει και τώρα”.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Γραφείου Τύπου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Επόμενο άρθροΔιοργάνωση Τεχνικών Συναντήσεων σε Θέματα Καθολικής Προσβασιμότητας και Εύλογων Προσαρμογών ΠΕ Ημαθίας