Π.ΕΠΑ.Λ. Κρύας Βρύσης: Με απόλυτη επιτυχία η Έκθεση Μαθητικών Δημιουργιών και Δράσεων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Έκθεση Μαθητικών Δημιουργιών και Δράσεων του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Κρύας Βρύσης που διοργανώθηκε στις 14 και 15 Μάϊου στο Διοικητήριο της Κρύας Βρύσης.

Την Έκθεση επισκέφτηκαν πολίτες και μαθητές και είδαν από κοντά τις δημιουργίες των μαθητών.

Η διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης συνδυάζει τον πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και την εκπαίδευση, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία για την παρουσίαση του εντυπωσιακού και ποικίλου έργου που υλοποιούν οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου. Από επιστημονικές έρευνες μέχρι και κοινωνικές δράσεις, η έκθεση αναδεικνύει το ταλέντο, τη φαντασία και τον ενθουσιασμό των μαθητών μας.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι η έκθεση αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωρίσουν το ΠΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης οι γονείς και οι μαθητές διαφόρων σχολείων. Μέσα από περιηγήσεις και παρουσιάσεις, το σχολείο άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, προσφέροντας μια εικόνα του σημαντικού εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιείται.

Τα βλέμματα τράβηξαν τα γυαλιά VR του σχολείου, τα οποία βοηθούν για ένα σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης των μαθητών του σχολείου, ενώ υπήρξε παρουσίαση πρώτων βοηθειών από το Τομέα Υγείας και Πρόνοιας. Ακόμη εντύπωση προκάλεσαν και τα εκθέματα με το σύστημα μέτρησης CO2 του Τομέα Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής και Μηχανολογίας. Τέλος ενώ οι επισκέπτες είδαν από κοντά τις δράσεις του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος στο θερμοκήπιο που διατηρούν καθώς και για την διαδικασία κομποστοποίησης

Κλείνοντας να προσθέσουμε ότι η ΕΡΤ3 και η εκπομπή «Περίμετρος» (δημοσιογράφοι Νίκος Πιτσιακίδης και Κατερίνα Ρενιέρη) πραγματοποίησαν ζωντανή σύνδεση με την έκθεση και πρόβαλλαν την έκθεση.

Ευχαριστούμε πολύ:

  • το Δήμο Πέλλας που στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά και παραχώρησε τους χώρους του 1ου ορόφου του Διοικητηρίου για να στεγαστεί η Έκθεση
  • την ΕΡΤ3 και τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Περίμετρος» Νίκο Πιτσιακίδη και Κατερίνα Ρενιέρη που έδωσαν βήμα στους μαθητές και πρόβαλλαν τις δράσεις του σχολείου
  • και βέβαια τη Διευθύντρια, τις καθηγήτριες και τους καθηγητές για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας.
  • Όλους όσους τίμησαν με την επίσκεψή τους την έκθεση και είδαν τις δράσεις του σχολείου.

ΠΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1321 ΠΕΠΑΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ1

Προηγούμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: 16-5-2024 Ενημερωτικό Δελτίο του τελευταίου 24ώρου
Επόμενο άρθροPricefox.gr: Τεκμήρια αυτοκινήτου 2024: Οι προϋποθέσεις για να πληρώσεις λιγότερα