Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Πρώτες και αήττητες συνεχίζουν οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ

Πρώτες και αήττητες συνεχίζουν οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στο πρωτάθλημα

Οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ της Έδεσσας παραμένουν αήττητες στην κορυφή. Κάνοντας μια καλή εμφάνιση το περασμένο Σάββατο οι αθλήτριες της Έδεσσας πήραν άλλη μια νίκη 2-3 απέναντι στην ομάδα A.O.Π. ΜΙΛΩΝΑΣ Γιαννιτσών. Μετά από 14 αγώνες οι Παγκορασίδες (Κ16) της ομάδας βόλεϊ του Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ συνεχίζουν να είναι αήττητες και ενωμένες.

Ένας αγώνας με πολλές ανατροπές αλλά με νίκη για την ομάδα της Έδεσσας στον εκτός έδρας αγώνα στο ΔΑΚ Γιαννιτσών. Ήταν ένας αγώνας όπου και οι δυο ομάδες πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα στον κόσμο που παρευρέθηκε στον αγώνα, εκ τον οποίο μεγάλο μέρος ταξίδεψε από την Έδεσσας για να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Όπως φαίνεται από τα αποτελέσματα η ομάδα βόλεϊ της Έδεσσας επενδύει από μικρές κιόλας ηλικίες για να έχει διακρίσεις στο μέλλον. Φαίνεται η συστηματική δουλεία που γίνεται στην ομάδα σε όλα τα τμήματά της.

Προηγούμενο άρθροΑκροβάτες της Αγάπης παρουσίαση βιβλίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας
Επόμενο άρθροΕρώτηση του Βιλιάρδου Βασίλειου, Βουλευτή Β1′ Βορείου Τομέα Αθηνών προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών