Οι βόμβες στην ΑΕ Σχοινά συνεχίζονται. Απέκτησε Πέτκο από το Πλατύ

Ο Δημήτρης Σεμερτζής φαίνεται ότι θέλει να αναδείξει την Α.Ε. Σχοινά πρωταθλήτρια στις μεταγραφές ευελπιστώντας ότι η στελέχωση της ομάδος με πρωτοκλασσάτους ποδοσφαιριστές θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα  όταν στο τέλος της σεζόν θα γίνει ο σχετικός απολογισμός. 

Μετά την βόμβα Πέικου και την αναμενόμενη ανακοίνωση της απόκτησης Αβραμόπουλου η διοίκηση της ΑΕ Σχοινά προχώρησε σε ακόμα μία σημαντική μεταγραφή απο το πάνω ράφι,  αυτή της απόκτησης του Δήμου Πέτκου από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε σήμερα η ομάδας μας. Η Α.Ε Σχοινά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δήμου Πέτκου από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος.

Ο 24χρονος (04/05/1996) ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, με σπουδαίες παραστάσεις από Νίκη Αγκαθιάς,Α.Ε Αλεξάνδρειας,Βέροια U20 και Αστέρα Αλεξάνδρειας αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας, ώστε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Σεμερτζής και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Α.Ε Σχοινά και του εύχονται μια σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες!