Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στην 1η θέση στον κόσμο, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με το ελαιόλαδο Gemstone blend evoo

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά ένα Ελληνικό ελαιόλαδο και μια Ελληνική εταιρεία που το ιδιοπαράγει αποκλειστικά, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας αυτής για 2 συνεχόμενες χρονιές.

Το 2018, στην πρώτη θέση είχε βρεθεί το ελαιόλαδο gourmet  Majestic blend evoo, πάλι από τους βιολογικούς  ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Η κατάταξη αυτή, δημοσιεύεται από την World Association of Writers and Journalists of Wines and Spirits (Διεθνή Ενωση Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Οίνων και Ποτών), η οποία συγκεντρώνει και κατατάσσει όλα τα ελαιόλαδα που έχουν διακριθεί σε αναγνωρισμένους διεθνείς διαγωνισμούς τυφλής γευσιγνωσίας, κατά την διάρκεια του 2019, για την γεύση αλλά και την ποιότητα τους.

Φέτος, τα συναγωνιζόμενα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο ήταν 12.092 δείγματα, προερχόμενα από 34 χώρες ελαιοπαραγωγούς και λήφθησαν υπόψιν 31 διεθνείς διαγωνισμοί για την παγκόσμια κατάταξη.

Ταυτόχρονα, οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου διακρίθηκαν σε σημαντικές θέσεις και σε άλλες κατηγορίες στην παγκόσμια κατάταξη του WREVOO 2019.

  • Με την 17η θέση στο κόσμο, ανάμεσα στις 100 καλύτερες εταιρείες παραγωγούς ελαιολάδου παγκοσμίως για το 2019 ( TOP 100 SOCIETIES OF THE WORLD 2019 ).
  • Στην κατάταξη των 100 κορυφαίων έξτρα παρθένων ελαιολάδων παγκοσμίως  ( TOP 100 EVOO’S OF THE WORLD 2019)  βρέθηκε το βιολογικό ελαιόλαδο “Αγουρέλαιο”, ανήκοντας στο 1% των ελαιολάδων που βραβεύτηκαν.
  • Τα ελαιόλαδα Gemstone blend evooκαι βιολογικό Αγουρέλαιο κατατάσσονται στα Evoo of the Year 2019,όπου μόνο το 2 % των συνολικών συμμετοχών βραβευμένων ελαιολάδων από όλο τον κόσμο κατάφερε να φτάσει σε αυτή την πολύ υψηλή βράβευση ( EVOO OF THE YEAR 2019 )

Με συνολική βαθμολογία 1219 πόντων, οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, τιμώνται με την 2η θέση στις καλύτερες Ελληνικές εταιρείες παραγωγής ελαιολάδου ( RANKING OF COMPANIES OF GREECE 2019 ). diploma_2019