Ο Θεϊκός απεσταλμένος και τα σημάδια – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Ένα μεγάλο πρόβλημα του Στέφανου Κασσελάκη μέσα σε όλα τα άλλα μεγάλα, είναι ότι θεωρεί ότι δεν ανήκει στην κοινότητα των θνητών, αλλά είναι απεσταλμένος κάποιας τρισηλίου θεότητας. Άλλωστε σε τίνος άλλου πολιτικού αρχηγού τη βάφτιση παρουσιάστηκε θεϊκό σημάδι; Ούτε καν του Βελόπουλου που έμελε να γίνει ο πωλητής των επιστολών Του Χριστού!

Νίκος Σακελλαρόπουλος
Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Το κακό είναι ότι γι αυτό συμφωνούν κι ο φτωχοδιάβολοι, ο Φάμελος, η Τζάκρη, ο Παππάς, η Γεροβασίλη και πρωτίστως ο ναύαρχος! Το επίσης μεγάλο κακό είναι ότι για αυτό δεν συμφώνησαν οι Παλαιστίνοι όταν πήγε για τουρισμό στη Ραμάλα και τον ξεπέταξαν  με μια συνάντηση με τον τελευταίο τη τάξει υπουργό τους, Τον τουρισμού! Το επίσης κακό είναι ότι αυτός ο άνθρωπος με το θεϊκό σημάδι, πήγε να δει τον Πατριάρχη Κύριλλο με κολλητό παντελόνι και ξεκούμπωτο πουκάμισο χωρίς σακάκι, αλλά αυτό μάλλον δεν ενθουσίασε τον Θεόφιλο, που μπορεί να γκρίνιαξε προς τους ουρανούς.

Πριν από αυτά, ο άνθρωπος με το θεϊκό σημάδι, πήρε τον Λιάγκα και τον πήγε σπίτι του στις Σπέτσες για να το δείξει και να το θαυμάσουν όλοι οι Έλληνες. Όχι σαν τον Μητσοτάκη που δεν μας έχει δείξει ποτέ την κρεβατοκάμαρά του….

Πάντως, είπε ότι έκανε λάθος που μίλησε για τα παιδιά που θα κάνει με τον Τάιλερ, προφανώς σε κάποια στιγμή που είχε βγάλει τον θεϊκό μανδύα του. Κι όταν τον ξαναφόρεσε, μας είπε ότι εκεί στις Σπέτσες ερωτεύθηκε τον άνθρωπο που θα (ξανά)παντρευτεί το καλοκαίρι στην Κρήτη. Τότε ξεκίνησε η χαρά των πρωινάδικων…. «Αχ τι ωραίο σπίτι», «αχ τι ωραία που τα λέει», ή και σκέτα… «αχ και βαχ»!

Προσέξτε κι αυτό: Είπε ότι θα νικήσει με αυτοδυναμία τις επόμενες εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός! Τότε το θεϊκό σημάδι πήγε και κάθισε επάνω από τον Παπανώτα, έτσι για να σκάσει, που κατηγορεί τον θεό πρόεδρο.

Αμ, το άλλο; Ρωτήθηκε για την μελλοντική πορεία του Τσίπρα και απάντησε με τη χαρακτηριστική ασχετοσύνη και την επιτηδευμένη υπεροψία και θράσος κάποιου «θεού»! Είπε, ότι στην επόμενη αυτοδύναμη κυβέρνησή του δεν θα κάνει υπουργό τον Τσίπρα!!! Προφανώς εκ θεού ή και κολυμπήθρας φωτισμένος να προβλέπει τα μελλούμενα…

Μιλάμε για έπος κουταμάρας! Μιλάμε για κρυμμένη ανασφάλεια από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας κινείται με τον Γιώργο Παπανδρέου για την …μεγάλη Κεντροαριστερά. Μιλάμε, επίσης, για κασσελάκειο άγχος από την ενδεχόμενη επιστροφή Τσίπρα. Εξ ου και, προφανώς με θεϊκό μήνυμα, τον έστειλε σε … διεθνές περιβάλλον αφού κάποια ανώτερη δύναμη του ψιθύρισε ότι ….  «ο Αλέξης επιθυμεί να συνεισφέρει στην ευρύτερη ανάκαμψη του προοδευτικού χώρου σε όλη την Ευρώπη». Όμως, ακόμη κι αν είναι έτσι, δεν αποτελεί αγένεια να αποκαλύπτει ο Κασσελάκης τις προθέσεις Τσίπρα;

Φοβάται ο «θεϊκός απεσταλμένος» στην Κουμουνδούρου και στη χώρα; Είναι σαφές αυτό.

Μπορεί να ασκεί πολιτική χαϊδεύοντας σκυλάκια ο «θεϊκός απεσταλμένος» κι εκτοξεύοντας όποια υπόσχεση θέλει να ακούσει κάποιος; Ποιος ξέρει; Θα δούμε.

Το βέβαιο είναι ότι η θεία δύναμη δεν του στέλνει καλά μηνύματα, αφού στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός λαμβάνει το μισό του δημοσκοπικού ποσοστού του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο 7%, έναντι 36 του Μητσοτάκη…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024
Επόμενο άρθροΝίκος Παπαθανάσης: Στη διάθεση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων τα 2,2 δισ. ευρώ του νέου Ταμείου Επιχειρηματικότητας