Ο Τάσος Μπαρτζώκας από τα χωριά των Πιερίων: «Από την 1η μέρα ξεκινά ο αγώνας για να χαρακτηριστεί “δυσπρόσιτη” η περιοχή

Για ακόμη μια φορά ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 στα ορεινά χωριά των Πιερίων, τη Σφηκιά, τα Ριζώματα, το Δάσκιο και το Πολυδένδρι, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και συζητήσει μαζί τους για ποικίλα θέματα.

 

Η παρουσία του Τάσου Μπαρτζώκα στα ορεινά χωριά της Δ.Ε. Μακεδονίδος δεν είναι σποραδική, για αυτό και έχει άμεση γνώση για τα προβλήματα και τα αιτήματα των κατοίκων των χωριών. Αυτή τη φορά όμως ο Τάσος Μπαρτζώκας βρέθηκε εκεί για να καταθέσει αυτός ένα… αίτημα: Στις 7 Ιουλίου 2019 να μεταβούν όλοι στις κάλπες καταρχάς και, αφού μεταβούν, να ψηφίσουν την ρεαλιστική, αναπτυξιακή και εφαρμόσιμη πρόταση της ΝΔ, κόντρα στις ιδεοληψίες, τις αυταπάτες και τους πειραματισμούς.

Παράλληλα, τους κάλεσε να εμπιστευθούν πρόσωπα που έχουν την επιστημονική κατάρτιση, τις γνώσεις, την ικανότητα, την διάθεση, το κουράγιο και την νεανική ορμή να επαναφέρουν την Ημαθία και ειδικότερα τα χωριά των Πιερίων  στη θέση που τους αξίζει.

«Πριν 4,5 χρόνια ως πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος βουλευτής μου είπαν σε ένα χωριό εδώ στα ορεινά Πιέρια όταν θα είμαι σαν τους άλλους, ότι πάω προεκλογικά εκεί και ξανά θα έρθω σε 4 χρόνια. Είχαν χίλια δίκια να είναι δύσπιστοι. Και από τότε, όποτε με βλέπουν στα χωριά τους να είμαι παρών, αναγνωρίζουν πως… έπεσαν έξω! Για μένα ο ρόλος του βουλευτή δεν είναι να έρχεται στα πανηγύρια και μια φορά στα 4 χρόνια για τις εκλογές. Ο βουλευτής πρέπει να είναι εδώ κάθε μέρα, είτε σωματικά ή ψυχικά, να αφουγκράζεται τους συμπολίτες του και να παλεύει για την ικανοποίηση κάθε δίκαιου αιτήματος. Για παράδειγμα, ο αγώνας που πρέπει να ξεκινήσει από την πρώτη μέρα για την περιοχή σας είναι να επαναχαρακτηριστεί ως δυσπρόσιτη περιοχή και να αξιοποιήσουν οι κάτοικοι όλα τα προνόμια από αυτό. Είναι αστείο επειδή περνάει απέναντι από το ποτάμι η Εγνατία Οδός και σε ευθεία γραμμή να είναι κοντά στα χωριά να θεωρούν κάποιοι ότι δεν είναι δυσπρόσιτη η περιοχή», είπε μεταξύ άλλων σε μία από τα συγκεντρώσεις του ο Τάσος Μπαρτζώκας.

Προηγούμενο άρθροΤρίκαλα Ημαθίας: Εορταστικές εκδηλώσεις στο εξωκκλήσι της Αγίας Τριάδος. – βίντεο – φωτό
Επόμενο άρθροΓεώργιος Ουρσουζίδης: Δημόσιο Σύστημα Υγείας 2015 – 2018