Ο Ράμμος κι ο παραμορφωτικός φακός του Αλέξη Τσίπρα – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Τα γεγονότα γνωστά. Ο τοποθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, χωρίς να έχει καμιά δουλειά και χωρίς να το προβλέπει το Σύνταγμα κι ο κανονισμός της Βουλής, ζήτησε  τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για να την ενημερώσει «επί θεμάτων δημοσίου ενδιαφέροντος της αρμοδιότητάς της», όπως ανέφερε σε επιστολή του.

Γράφει ο συνεργάτης του Έμβολος δημοσιογράφος Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος

Σαφής παρέμβαση που ωφελεί τις προεκλογικές επιδιώξεις της Κουμουνδούρου. Εξ ου κι αμέσως ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής και απαίτησε ν’ ανταποκριθεί η Βουλή στο αίτημα Ράμμου. Ο Κων. Τασούλας απάντησε το αυτονόητο, το νόμιμο. Ότι, δηλαδή, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το αίτημα, επειδή υπάρχει συγκεκριμένη θεσμική διαδικασία κι ουδείς μπορεί να αυτοπροταθεί .

Προσέξτε: Το άρθρο 69 του Συντάγματος αναφέρει : «Κανένας δεν εμφανίζεται στη Βουλή αυτόκλητος για να αναφέρει οτιδήποτε προφορικά ή εγγράφως». Υπάρχουν άλλες οδοί για κάτι τέτοιο. Όμως ο Αλέξης Τσίπρας κι ο Γ. Κατρούγκαλος μίλησαν ανερυθρίαστα …  για  «συνταγματική εκτροπή»! Όπως κάνουν από την εκλογή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποκαλώντας τη… χούντα!  Προφανώς ο φακός του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο παραμορφωτικός, ώστε συστηματικά παραμορφώνει τα πάντα, κάνει το άσπρο – μαύρο και τελικά παρουσιάζει την αλήθεια ως ψέμα ή το αντίθετο.

Προσέξτε κι αυτό: Μόλις ο πρόεδρος της Βουλής έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ο Χρήστος Ράμμος που ήδη, όπως προείπαμε, είχε υποπέσει σε ατόπημα, έστειλε άλλη επιστολή με τίτλο «Δέουσες διευκρινήσεις», στην οποία παραδέχτηκε ότι  «ουδέποτε ισχυρίστηκα ή άφησα να εννοηθεί ότι το αίτημα δεσμεύει τα όργανα του Κοινοβουλίου». Πρόσθεσε δε ότι το αίτημα του «τελεί, αυτονοήτως, υπό την κρίση» του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Επομένως, πού είναι η Συνταγματική εκτροπή που καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ;  Και τι επιδιπωκει ο διορισμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος της ΑΔΑΕ; Γιατί δεν παραιτείται αφού ο ίδιος παραβίασε το Σύνταγμα;

Ακούστε : Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ που μέχρι σήμερα ουδέποτε ζήτησε να ενημερώσει τη Βουλή για οποιοδήποτε ζήτημα, είναι  ο άνθρωπος που περίμεναν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή. Όπου, ενώ είναι απόρρητη η διαδικασία, θα έβγαιναν όλες οι λεπτομέρειες από κινητά τηλέφωνα και άλλες διαρροές.  Έχει συμβεί κι άλλη φορά αυτό. Όπου η απόρρητη διαδικασία έγινε χαρτοπόλεμος από συγκεκριμένα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην Κουμουνδούρου.

Ας ξαναπούμε: Ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να εκφράσει το παραμικρό για την Ελλάδα. Όχι μόνο του μέλλοντός μας, αλλά ακόμη και του επόμενου μήνα! Βρίσκεται σε παντελή δυσαρμονία με την κοινωνία που φεύγει μπροστά, παραμορφώνει την καθημερινότητα και τη φέρνει στα όρια της μίζερης Αριστεράς, ενώ επιμένει να δημιουργεί συνθήκες διχασμού και εντάσεων. Έχει και τα προβλήματά του με όσα αποκαλύπτονται για φακέλους και μετρητά που κατευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση των γραφείων του ΚΚΕ επί ημερών του… Υπενθυμίζουμε, ότι μόνο τις τελευταίες ημέρες ζητούν απαντήσεις οι  ένορκες καταγγελίες για σακούλες με χρήματα, το αυτόβουλο ή όχι των ενεργειών Παππά, τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ…  καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel και φυσικά πού αναζητείται το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα…

Συνεπώς ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης αποτελεί μονόδρομο και έπιασε δουλειά ο… Αριστερός παραμορφωτικός φακός

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023
Επόμενο άρθροΤην Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η 3η κλήρωση του Προγράμματος “Τουρισμός για Όλους”