Ο Π. Ευθυμίου στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΟΑΣΕ

Για το Μπέρμπιγχαμ αναχωρεί αύριο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου, προσκεκλημένος του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Στο πλαίσιο των εργασιών της ολομέλειας της Κ.Σ., έχουν προσκληθεί οι διατελέσαντες πρόεδροι της συνέλευσης μετά το 2006, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συμβολής τους στο έργο του ΟΑΣΕ, μέσω της δημιουργίας ενός advisory board. O κ. Πέτρος Ευθυμίου είχε εκλεγεί πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης σε δύο αλλεπάλληλες θητείες, το 2010-11 και το 2011-12.

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης Αναπληρωτής Γραμματέας ΚΟ και βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχει στην Κ.Σ. ως μέλος της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας, εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Προηγούμενο άρθροΣ. Καλαφάτης: “Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός”
Επόμενο άρθροΟ Γιώργος Α. Παπανδρέου, στο MEF Energy Forum: Κλειδί για την ευρωπαϊκή ασφάλεια η ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων πριν να είναι αργά