Ο Ν. Δένδιας στην άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24»

Την άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 24» -που διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή του ανατολικού και νοτίου Αιγαίου- παρακολούθησε χθες το βράδυ ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, επιβαίνων της φρεγάτας ΣΠΕΤΣΑΙ, στην οποία μετέβη συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό, Δημήτριο Χούπη.

Προηγήθηκε ενημέρωση του για τα σενάρια της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού -η οποία πραγματοποιείται κατ’ έτος με τη συμμετοχή προσωπικού και μονάδων του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας- και “αντικειμενικό σκοπό την εμπέδωση της διακλαδικότητας επί του πεδίου”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.
Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Δημοσθένης Γρηγοριάδης και ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Πολυχρόνης Κουλούρης.
Ο κυβερνήτης της φρεγάτας αντιπλοίαρχος Σ. Μπίσκος δώρισε στον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας το θυρεό του πλοίου και ο κ. Δένδιας το θυρεό του υπουργείου στον κυβερνήτη.

Νίκος Δένδιας 2 φωτ ΓΤ ΥΠΕΘΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΗ Δημοτική Κοινότητα Πλατέος Ημαθίας και η Αστερούπολη σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την Ημέρα του Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Περιορισμένος ο αντίκτυπος του «κανονιού» του FTI για τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής