Ο «Έρασμος» συγχαίρει και ευχαριστεί τους συντελεστές και τους χορηγούς της παράστασης «Η Ζωή τρία γράμματα»

Ο Συλλόγος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» ευχαριστεί εγκάρδια όλες και όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν για ακόμα μια φορά το έργο μας, δίνοντας το δικό τους μοναδικό «παρών» στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών Βέροιας, το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαΐου, όπου παρουσιάσαμε, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Βέροιας, τη μουσικο-θεατρική  παράσταση «Η Ζωή τρία γράμματα», μια πραγματική υπερπαραγωγή μουσικής, λόγου και θεάματος, μια λυρική τομή στην πορεία της ανθρώπινης ζωής.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως και να συγχαρούμε τη συνταξιούχο εκπαιδευτικό και επί σειρά ετών εθελόντρια και συνεργάτιδα του Συλλόγου μας, συνταξιούχο εκπαιδευτικό Κατερίνα Πασιοπούλου και την επίσης εθελόντρια και συνεργάτιδα του Συλλόγου και Μουσικό Κατερίνα Σωτηρίου,   που μας χάρισαν από κοινού και στο παρελθόν εξαιρετικές παρόμοιες εκδηλώσεις, με κορυφαία, στην αποτίμηση των εντυπώσεων, αυτή του Σαββάτου.

Και οι δύο, ανέλαβαν για ακόμη μια φορά αφιλοκερδώς και με πραγματική αφοσίωση να φέρουν εις πέρας, ένα εξαιρετικό έργο με πολύ κόπο, ζήλο, έμπνευση και πόθο πάνω απ’ όλα, για την αισθητική, την ποιότητα και την ουσία του αντικειμενικά ωραίου και ωφέλιμου, δομικά συστατικά της πραγματικής ψυχαγωγίας. Με εργαλεία τους την έκφραση, τη μουσική, το λόγο και την κίνηση, που οδηγούν στη συγκίνηση και την «κάθαρση», εν πολλοίς με την έννοια του τεχνικού όρου της Αρχαίας Τραγωδίας, μέσα από την επισταμένη επιμέλεια των κειμένων και κάθε σκηνοθετικής λεπτομέρειας αφενός, από πλευράς της κ. Πασιοπούλου και την εμπνευσμένη και ευρυματική επιμέλεια των ενορχηστρώσεων,  αφετέρου, με την αριστοτεχνική εναρμόνιση και τον συντονισμό των Χορωδιακών και Μουσικών συνόλων, από πλευράς της κ. Σωτηρίου,  την οποία αγαπούμε και τιμούμε, όχι απλώς ως διαχρονική συνεργάτιδα και εθελόντρια, που είναι από την ίδρυση της δομής, αλλά ως οργανικό κομμάτι του Συλλόγου και μέλος της ομάδας του έργου μας, αφού μας έχει προσφέρει πολλά, ων ουκ έστι αριθμός.  Και οι δύο ανέβασαν τον πήχη της επιτυχίας στα ύψη!

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια επίσης απευθύνουμε σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές, (ο αριθμός τους ξεπέρασε τους 100!) που έδεσαν οργανικά με τη συμμετοχή τους αυτό το άρτιο αποτέλεσμα και πιο συγκεκριμένα:
Στα Χορωδιακά Σύνολα Μελίκης και Πλατέος, στην Παιδική, την Καλλιτεχνική Ομάδα Νέων Μελίκης – Νεοκάστρου,  στη Χορευτική Ομάδα L.M.S Dance Academy, στο Μουσικό Σχήμα Balkan Melody καθώς και στους διακεκριμένους Ημαθιώτες μουσικούς που συμμετείχαν.

Στους πρωταγωνιστές ηθοποιούς και συμμετέχοντες στη δραματοποίηση των κειμένων:  Σπύρο Καραγιάννη, Αφροδίτη Καλαϊτζή, Δέσποινα Γιάγκογλου, Δημήτρη Ερατεινό, Ελευθερία Παπαγεωργίου, Στέργιο Μπαρτζώκα, Κυριακή Καζελίδου,  Κατερίνα Πασιόπουλου, Δήμητρα Χατζηθεοδώρου, Αναστασία Γανοπούλου κ.α.
Σημαντική υπήρξε επίσης η συμπληρωματική τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης από εργαζομένους του «Έρασμου» .

Τέλος οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας, η συμβολή των οποίων υπήρξε καταλυτική και πιο συγκεκριμένα τους:

 

 • Εκδοτικό οίκο “Super Course”- Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Λέξις”
 • «Συστεγασμένα Φαρμακεία Ζαχαρώς & Καλλιόπης Μολαγιαννίδου & ΣΙΑ» – Μελίκη
 • «Φαρμακείο Αθανασίου Ντόβα» – Μελίκη
 • «NOVA – Τηλεπικοινωνίες» – Καρδάκος Θωμάς
 • «Γεωργικά Φάρμακα – Κυριάκος Παπαϊωάννου και ΣΙΑ ΟΕ»
 • «Βίβιαν Καζελίδου Γάμος – Βάφτιση», Εύοσμος Θεσσαλονίκης
 • «Moments» – Βαφτιστικά – Είδη Γάμου, Βέροια
 • Καλιανιώτη Κώστα (Σχεδιασμός εικαστικών εντύπων)
 • Καλλιγά Γεώργιο
 • Μανίκα Γεώργιο (Διαχείριση ψηφιακού υλικού – Μοντάζ)
 • Παπαρουσόπουλο Κώστα (Studio “R”, Ηχογραφήσεις)

Η ΖΩΗ 3 ΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο ΕΡΑΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι αιτήσεις για την εγγραφή / επανεγγραφή βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλεξάνδρειας
Επόμενο άρθροΟ ΟΣΔΕΛ στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης