Ο ελληνικός λαός διέψευσε στις εθνικές εκλογές όσους ήθελαν ένα αδύναμο ΠΑΣΟΚ, το ίδιο θα πράξει και στις ευρωεκλογές

Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Αν θυμάμαι καλά ο κ. Δρυμιώτης εκτιμούσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι στο 8% στις εθνικές εκλογές του 2023 και προέτρεπε να μην ασχοληθούμε με τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Αθηναίων γιατί θα κερδίσει ο κ. Μπακογιάννης “αέρα”. Το επισημαίνω γιατί ακούω κάποιους να τοποθετούνται δημοσίως με μια βεβαιότητα για το ΠΑΣΟΚ, όπως έκαναν και στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, αλλά ο ελληνικός λαός αποφάσισε κάτι τελείως διαφορετικό. Πόσο μάλλον σε ένα περιβάλλον που έχουμε μπροστά και στο οποίο η κοινή γνώμη δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει σε μεγάλο βαθμό» σχολίασε ο Α. Σπυρόπουλος ως προς τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων.

 

«Το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 και τις πρόσφατες εθνικές εκλογές είναι σε ανοδική πορεία. Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις ότι χάνει σχεδόν δέκα μονάδες. Πάει καλά; Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει καλά που κινείται κάτω από το 17%; Ας έχουμε λοιπόν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά. Εμείς ανεβαίνουμε ενώ όλοι πέφτουν και μου λέτε πως το ΠΑΣΟΚ δεν πάει καλά;» αναρωτήθηκε.

 

Κληθείς να τοποθετηθεί για την τραγωδία στα Τέμπη, ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε: «Από τις πρώτες ώρες του δυστυχήματος και με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις ηχογραφημένες συνομιλίες του σταθμάρχη, που κάποιος τις πήρε, τις έκοψε και τις έραψε, τις έδωσε σε μέσα ενημέρωσης, υπήρχε μια οργανωμένη προσπάθεια να δημιουργηθεί το περιβάλλον να αποδοθούν όλα σε ανθρώπινο λάθος και να μην υπάρχουν πολιτικές ευθύνες».

Προηγούμενο άρθροΠαράσταση διαμαρτυρίας της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας
Επόμενο άρθροΔηλώσεις ΥπΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη- Ανησυχία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή