Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης για τις παρελάσεις στην Ημαθία – βίντεο

Για το μείζον θέμα των τελευταίων ημερών στην Ημαθία, αυτό της τέλεσης ή όχι των επετειακών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, μίλησε στην κάμερα του Έμβολος ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Διευκρίνισε πως αρμόδια για την απόφαση περί τέλεσης εθνικών εορτών και παρελάσεων (28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου) είναι η αντίστοιχη Αντιπεριφέρεια κάθε Περιφερειακής Ενότητας της χώρας. Στην καθολική σύσκεψη φορέων της περιοχής που συγκάλεσε ο ίδιος πριν μία εβδομάδα, αποφασίστηκε με ομόφωνη γνώμη η μη τέλεση μαθητικών παρελάσεων στους τρεις δήμους Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας. Τόνισε δε ιδιαίτερα πως η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την άποψη των υγειονομικών φορέων που ήταν παρόντες.

Τέλος, εξέφρασε τη διαφωνία του για την απόφαση του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Γκυρίνη ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά μαθητική παρέλαση στην πόλη της Αλεξάνδρειας, λόγω του κινδύνου που ελλοχεύει για περαιτέρω διασπορά του ιού.

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΜε νίκη συνέχισε για την δεύτερη αγωνιστική το εφηβικό τμήμα του «Μ.Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών
Επόμενο άρθροΝέες επαφές Τσαβδαρίδη με Αν. Υπουργό Οικονομικών και Υπουργό Εργασίας για τις αποζημιώσεις συνεταιρισμών και επιχειρήσεων  από τους ανοιξιάτικους παγετούς