Ο Άγιος Βασίλης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας

Ζώντας τη μαγεία των εορτών των Χριστουγέννων και πιστεύοντας στην ιστορία του Άγιου Βασίλη, είναι πολύ όμορφο και αισιόδοξο και ταυτόχρονα ελπιδοφόρο να βλέπεις τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου για αρκετές μέρες να είναι χαρούμενοι και χαρούμενες με μάτια που φεγγοβολούν, με ένα γέλιο  που να γλυκαίνει την καρδιά και με μια λαχτάρα να απολαύσουν τη συντροφιά φίλων και να γευτούν λιχουδιές από χέρια γεμάτα με αγάπη, καλοσύνη και καλή διάθεση.  

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας 2Όταν ζεις όλα αυτά θεωρείς αναγκαίο και απαραίτητο να κοινοποιήσεις και ταυτόχρονα να ευχαριστήσεις τους αίτιους όλων αυτών των όμορφων εικόνων που έκαναν τους μαθητές ,τις μαθήτριες ,του γονείς και τους/τις εκπαιδευτικούς του Ειδικού Σχολείου να βιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα Χριστούγεννα αλλά και το όνειρο του Άγιου Βασίλη .

Ευχαριστούμε  όλους εκείνους που έγιναν  «Άγιος Βασίλης» :

 • Τον κ.Κεφαλά Πέτρο ιδιοκτήτη της τοπικής ηλεκτρονικής Εφημερίδας «emvolos» για τη Δωρεά στο σχολείο μας ένα laptop και έναν εκτυπωτή για τις ανάγκες του σχολείου μας και για την καλύτερη λειτουργία του .
 • Τη Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας Ημαθίας όπου συγκέντρωσε τρόφιμα για τους μαθητές/τριες του σχολείου μας και το Δντή της Δ.Α.Ημαθίας  κ. Τουλίκα  Γ. καθώς και το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας κ.Κυριακίδη Ν. που επισκέφτηκαν το σχολείο μας και πρόσφεραν τα τρόφιμα .
 • Το τμήμα του Κατηχητικού της Ενορίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου που επισκέφτηκε το σχολείο μας μαζί  με τον πάτερ Ιωάννη και έκανε δωρεά στο σχολείο μας ένα Τραμπολίνο για τη χαλάρωση των μαθητών/τριών μας αλλά και για τη χρήση του σε θεραπείες τους .
 • Το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας που αγόρασε τα δώρα και έφερε τον Άγιο Βασίλη να τα μοιράσει στους/στις μαθητές/τριες στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας ,ιδιαίτερα ευχαριστούμε, τους κ. Στεφανάκη Κ. και κ. Κοτσαμπασόπουλο Γ. καθώς επίσης ευχαριστούμε τον κ. Μακρυγιάννη Χ. που  ντύθηκε Άγιος Βασίλης και μοίρασε δώρα στα παιδιά.
 • Το εργαστήριο βουτημάτων «ΛΟΥΞ» του κ. Οικονοπούλου που μας έκανε προσφορά τα κεράσματα στη γιορτή μας .
 • Τον κ.Καραπατσάκη Νίκο που σε κάθε εκδήλωση του σχολείου είναι μαζί μας για να Βιντεοσκοπήσει δωρεάν και στη συνέχεια να κάνει το DVD για όλους/ες μαθητές/τριες.

Επίσης στη λήξη του έτους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους «διαχρονικούς» «Άγιος Βσίλης»:

 • Το φούρνο «ΠΙΝΑΚΩΤΗ» ΤΟΥ κ.Παπαδόπουλου Βασίλη και το φούρνο «Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ» του κ.Αργιαντόπουλου Βαγγέλη που όλη τη χρόνια πρόσφεραν το πρωϊνό και όχι μόνο ,στους μαθητές/τριές μας .
 • Το Δήμο Αλεξάνδρειας και προσωπικά το Δήμαρχο τον κ.Γκυρίνη  Παναγιώτη που βρίσκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης  στα όποια προβλήματα προκύψουν στο σχολείο μας  , καθώς επίσης και τον κ . Κυτούδη Μόσχο που ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής είναι πάντα κοντά μας.
 • Τις ηλεκτρονικές και έντυπες  εφημερίδες  που παρουσιάζουν τις δραστηριότητες  και τα προβλήματα του σχολείου μας.
 • Τους φίλους και φίλες που είναι κοντά στις δραστηριότητες του σχολείου και ο καθένας και καθεμιά τους  προσφέρουν χαρά και αγάπη στους μαθητές/τριές μας με το δικό τους τρόπο
 • Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΑλεξάνδρειαςΜε το ερχομό του νέου Χρόνου θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους και όλες  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  με υγεία προσωπική και οικογενειακή και η νέα χρονιά να είναι ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο αισιοδοξία και ελπίδα,  αφού ανοίξουμε τις  καρδιές  μας  για να αποκτήσουν νόημα οι διαχρονικές αξίες όπως η αγάπη , η κατανόηση ,η αλληλεγγύη, η  ανιδιοτελής προσφορά και η αποδοχή της Διαφορετικότητας και τότε ίσως ,μπορεί να επιστρέψει το χαμόγελο στη ζωή όλων .

 

Προηγούμενο άρθροΗ πρωτοχρονιά του 2017 θα καθυστερήσει κατά ένα (εμβόλιμο) δευτερόλεπτο
Επόμενο άρθροΦτιάξτε μόνες σας εντυπωσιακά και εύκολα τσόκερ για τις γιορτινές εξόδους!