Νησί Ημαθίας: Ανακοίνωση συνεργασίας Αστέρα Αλεξάνδρειας και Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας – Βίντεο – φωτό

Με σύνθημα “Προχωράμε μαζί” και σε οργανωμένη συνέντευξη τύπου, ανακοινώθηκε επίσημα από τα χείλη των ιθυνόντων η συνεργασία των Ακαδημιών του Αστέρα Αλεξάνδρειας με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2024-25.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Το όλο πρότζεκτ όπως αναφέρθηκε δεν είναι καθόλου εύκολο, έχει όμως την προοπτική λειτουργώντας σωστά να προσδώσει πολλά οφέλη στα ταλέντα ηλικιών 16 και 17 ετών που θα αναδεικνύονται από τις ακαδημίες του Αστέρα. Οι συγκεκριμένοι νεαροί παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν την εξέλιξή τους σε μία ομάδα -τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας- που θα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, αγωνιζόμενο στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

ASTAGMAR2

Το πάνελ της συνέντευξης απαρτίστηκε από τους Πόλυ Χουρσουζίδη τεχνικό διευθυντή Ακαδημιών του Αστέρα Αλεξάνδρειας, τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη πρόεδρο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου μάναντζερ και υπεύθυνο τμήματος μάρκετινγκ του Αστέρα, τον Δημήτρη Σαμαρά στέλεχος της διοίκησης του Αστέρα και τον Χρήστο Παναγιωτίδη προπονητή και στέλεχος της Αγίας Μαρίνας.

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε πράσινες δεξιότητες για 25.000 ανέργους, με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400 ευρώ
Επόμενο άρθροΓΕΠΑΔ Κεντρικής Μακεδονίας: Συνελήφθησαν 3 άτομα, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών