Νίκη Αγκαθιάς: Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.  

Σε όλα αυτά τα χρόνια της ομάδας μας τέτοια διαιτησία δεν έχει αντιμετωπίσει η ομάδα μας.

Από την  πρώτη στιγμή που ήρθε στο γήπεδο ο διαιτητής ήταν ειρωνικός και επιθετικός. Αυτό φαίνεται στο 8 λεπτό του παιχνιδιού που γίνεται ανατροπή στον επιθετικό μας από τον τερματοφύλακα και δε δίνει πέναλτι και στο τέλος του παιχνιδιού ζήτησε συγνώμη ο διαιτητής λέγοντας “δεν το είδα”. Σε μια φάση που αντίπαλος παίχτης έπαιξε “καράτε” σε έναν παίχτη της ομάδας μας δεν δίνει ούτε καν  φάουλ. Δίνει 2 κίτρινες κάρτες στους 2 στόπερ της ομάδας στο 15 λεπτό και 17 λεπτό αντίστοιχα, χωρίς να δίνει κάποιο φάουλ και η αιτία είπε ότι μου μίλησαν άσχημα.

Δίνει πολύ εύκολα το πέναλτι στη Νάουσα. Εκεί το είδε. Μας βγάζει κόκκινη κάρτα στον προπονητή στο ημίχρονο, λέγοντας πάλι ότι του μίλησε άσχημα. Αυτές ήταν κυρίως οι απαντήσεις του όταν έβγαζε κάρτα. Δίνει 3 λεπτά καθυστέρηση, ενώ με 5 αλλαγές και 2 κόκκινες έπρεπε τουλάχιστον 10 λεπτά. Και το  χειρότερο έγινε στο 93 λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο επιθετικός της ομάδας μας τσιμπάει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα και τον ανατρέπει και φαίνεται γιατί η μπάλα πηγαίνει στην εστία δίνει επιθετικό φάουλ.

Για καλή του τύχη είχε τη βοήθεια το Α βοηθού που του είπε ότι έκανε λάθος και είναι πέναλτι. Μετά από 2 λεπτά δίνει το πέναλτι. Ό,τι έκανε η ομάδας μας το έκανε προς τον  διαιτητή και όχι προς τους παίχτες της Νάουσας. Και μετά έγινε το αντίθετο. Όταν έδωσε το πέναλτι πήγαν όλοι οι παράγοντες της Νάουσας που ήταν στο πάγκο και προπηλάκιζαν τον διαιτητή. Δεν υπήρχε κανένας τραμπουκισμός όπως γράφεται προς του παίχτες της Νάουσας.

Υστερόγραφο: 

Όσο αφορά για τις δηλώσεις που γράφεται για τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ματσούκα Δημήτρη,  είναι ένας παράγοντας που σε 7 χρόνια έκανε τόσα που δεν κάνει άλλος σε 30 χρόνια. Γήπεδο κόσμημα για τα ερασιτεχνικά δρώμενα. Μια ομάδα από το Γ τοπικό σε 4 χρόνια έπαιξε Γ εθνική και έφτασε στο σημείο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Και ενώ πέφτει στο Α τοπικό κάνει πάλι ομάδα ώστε να πρωταγωνιστήσει ώστε να βγει πάλι Γ Εθνική. Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα ώστε να πάει πίσω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αντιθέτως έπαιρνε τις καλύτερες ανακοινώσεις και κριτικές από τις ομάδες τις Γ Εθνικής για την φιλοξενία που είχαν οι ομάδες τους στο γήπεδό μας.

Αν όμως πρέπει να παραιτηθεί από την Ένωση γιατί μπήκε στο αγωνιστικό χώρο στο 93 λεπτό νιώθοντας αδικημένος σαν άνθρωπος ας γίνει.  Αν και οι άνθρωποι που το ζητούν αυτό ξέρουμε ποιοι είναι -από την πλευρά της Νάουσας- οι γνωστοί που είχαν κάνει και την μομφή στο πατέρα του. Στο ίδιο έργο θεατές.

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: Ένοπλες δυνάμεις: ενίσχυση ή υπονόμευση;
Επόμενο άρθροΗμαθία: Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «Βέροια» και «ΚΕΡΚΙΔΑ»