Νέος κύκλος Πολιτικών Ακαδημιών της Νέας Δημοκρατίας – Έναρξη την Παρασκευή 1 Ιουλίου

Η Νέα Δημοκρατία ξεκινά έναν νέο κύκλο Πολιτικών Ακαδημιών με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης.

 

Η πρώτη αυτή Πολιτική Ακαδημία του νέου κύκλου απευθύνεται στα στελέχη του κόμματος από την Αττική, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τις Οργανώσεις Εξωτερικού και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, δια ζώσης, αλλά και υβριδικά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

Στην έναρξη των εργασιών θα τοποθετηθούν ο  Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών Νίκος Λυσιγάκης και ο Γραμματέας Ελλήνων της Διασποράς Νίκος Θεοδωρόπουλος, ενώ για Οργανωτικά ζητήματα θα μιλήσει ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Η Πολιτική Ακαδημία θα έχει τέσσερις θεματικές ενότητες στις οποίες εισηγητές θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ & Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκος Ρωμανός, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας ΝΔ Βασίλης Φεύγας, η Σύμβουλος επικοινωνίας & αρθρογράφος του Liberal.gr Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Λέκτορας Ψηφιακής Επικοινωνίας & Ευφυών Σχέσεων, European Communication Institute Παναγιώτης Κακολύρης, το Μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου 1974 και Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΝΔ Ιωάννης Πολιτόπουλος και η Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας Δήμητρα Ψαχούλια.

Προηγούμενο άρθροΜε την ταινία “Top Gun Maverick” ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών στον θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα δωρεάν rapid tests στη Νάουσα από τον ΕΟΔΥ