Νέα συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 10 Μαΐου

Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Θωμά Χατζόπουλου, με θέμα την ετοιμότητα του Δήμου Αλεξάνδρειας στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τμήματος Περιβάλλοντος κ. Γκιουρτζής Στέφανος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Παγγούρας Αθανάσιος, η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας κα. Μούρνου Αλεξία, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ημαθίας κ. Βεργώνης Κωνσταντίνος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ν.Ημαθίας κ. Κουβακάς Αλέξανδρος, ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κ. Αρβανιτίδης Χρήστος, ο Προϊστάμενος του Δασαρχείου Βέροιας κ. Παπαρουσόπουλος Γεώργιος, ο κ. Βαλσαμόπουλος Αντώνιος εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο κ. Σεϊμένης Ιωάννης εκπρόσωπος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ημαθίας.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και κατατέθηκαν απόψεις- προτάσεις με θέμα: Έργα και μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και προπαρασκευαστικές δράσεις εμπλεκόμενων φορέων στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο
Αντιδήμαρχος Π.Π.

Θωμάς Χατζόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τον εορτασμό της 202ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Η.Π. Νάουσας
Επόμενο άρθροΔήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη