Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Κασσελάκη

Όσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία.

Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων-υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του.

Και χθες, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να «μας ξεσκίσουν». Ο κ. Πολάκης δεν έχασε λεπτό. Βγήκε και «ξέσκισε» δημοσιογράφους, σκιτσογράφους, μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατηγόρησε ότι «τα παίρνουν» από φαρμακευτικές.

Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ.

Και το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται.

Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!

Προηγούμενο άρθροΝέα συνεδρίαση του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 10 Μαΐου
Επόμενο άρθροΑνάρτηση Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League