ΝΔ-Τ. Γαϊτάνης: ” Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ποντάρει στην καταστροφή και η οποιαδήποτε θετική είδηση τους προκαλεί αλλεργία”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την περίοδο της κρίσης, χιλιάδες νέοι αναζήτησαν εργασία στο εξωτερικό. Την περίοδο της αλλοπρόσαλλης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  και του κινδύνου εξόδου από το ευρώ λόγω της “περήφανη διαπραγμάτευσης”  Τσίπρα- Βαρουφάκη, το κύμα αυτό έγινε πολύ ισχυρότερο.  

Από το 2019 και μετά η πολιτική της χώρας άλλαξε. Οι μεταρρυθμίσεις δημιούργησαν το έδαφος για εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επενδύσεις που δημιούργησαν  και δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Από είχε αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά που έφυγαν τα προηγούμενα χρόνια, να βλέπουν ξανά στην Ελλάδα τις ευκαιρίες που ζητούσαν για να επιστρέψουν. Αυτό είναι γνωστό σε όλους. Στον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες που βλέπουν νέους να γυρίζουν στην πατρίδα τους.

Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει καθόλου αυτή η αλήθεια. Εξακολουθεί να ποντάρει στην καταστροφή και η οποιαδήποτε θετική είδηση τους προκαλεί αλλεργία. Τους αφήνουμε μόνους τους στον θλιβερό δρόμο που έχουν πάρει».

Προηγούμενο άρθροΜιχαηλίδης Δημήτριος: Κτηνοτροφία ΧΩΡΙΣ υποδομές στους στάβλους
Επόμενο άρθροΟικολογία – Πράσινη Λύση : Η έλλειψη αστικού πρασίνου σκοτώνει