Νάουσα: O Ζαφειράκης συνεχίζει στην κορυφή!

Άλλη μια νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αντιμετωπίζοντας τους τοπικούς «Κύκλωπες».

Η ομάδα της πόλης μας, ήταν οριακά μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και  όπως φαίνεται και από την διακύμανση του σκορ, το θέαμα στο «κλειστό» της Αλεξανδρούπολης, έκοβε την ανάσα.

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης,  οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, σε μια κρίσιμη καμπή που θα μπορούσε να έχει αλλάξει τον ρου του αγώνα (27-26). Ωστόσο, η ψύχραιμη στάση  της ομάδας μας,  απέδειξε πως  η στιγμή αυτή δεν ήταν αρκετή  ώστε να αλλοίωσει ψυχολογία και αποτέλεσμα.

Στο τέλος της αναμέτρησης, το πίνακας του σκορ έδειχνε, 28-30, υπέρ του Ζαφειράκη και η ομάδα μας επέστρεψε στη Νάουσα με το ροζ φύλλο αγώνα και τους πολυπόθητους δύο βαθμούς, που την διατηρούν μόνη αήττητη,  στην κορυφή της βαθμολογίας, έτοιμη να διεκδικήσει με πλεονέκτημα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία!

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-4, 6-8, 9-10, 10-12, 13-15 (ημιχ.), 16-17, 18-19, 20-22, 23-24, 27-26, 28-30 (τελικό).

Συνθέση

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Δεληχρήστος Χ.): Δάιος, Χατζηγεωργίου 4, Διδασκάλου 9, Εμμανουηλίδης, Τζουβάρας 2, Κρέξης 1, Χατζηαγαπίου, Οικονόμου, Ατσίμοβιτς 5, Μπουμπουλέντρας, Κουρουμλίδης 2, Τσαγκέρας 7

*           Η ανδρική ομάδα, λόγω των εκδηλώσεων «Νάουσα –Αποκριά 2020» και του διακλιμακιακού camp χάντμπολ παμπαίδων που θα διεξαχθεί στην πόλη μας, το ερχόμενο τριήμερο της Αποκριάς, δεν θα αγωνιστεί με τον Φοίβο Συκεών, όπως ήταν προγραμματισμένο (Σάββατο 29/2). Με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, ο αγώνας ορίστηκε για την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Νάουσας.

Με βάση τα παραπάνω, στον επόμενο της αγώνα και πριν υποδεχτεί τον Φοίβο, η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρα, το επόμενο Σάββατο 7/3 με τον «Αλέξανδρο» Αξιούπολης Κιλκίς.

 

Διακλιμακιακό  camp διοργανώνεται στη Νάουσα, για την ηλικιακή κατηγορία των Παμπαίδων, από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί, με περισσότερους από 60 αθλητές, προερχόμενους και από τις τέσσερις αναπτυξιακές περιφέρειες της Ελλάδας (κλιμάκια Ανατολικής, Δυτικής, Νοτίου και Βορείου Ελλάδος), το τετραήμερο 28 Φεβρουαρίου έως και 2 Μαρτίου στο Δ.Α.Κ. Νάουσας.

Οι επιλεγμένοι αθλητές των αναπτυξιακών κλιμακίων που θα αναμετρηθούν και θα προπονηθούν μεταξύ τους,  θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας, στον χώρο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου, οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Αποκριάς στη Νάουσα και να παρακολουθήσουν από κοντά τις “Μπούλες”, ένα μοναδικό παραδοσιακό δρώμενο.