Νάντια Γιαννακοπούλου: «Ας αναλάβει τις ευθύνες της η Κυβέρνηση για να εδραιωθεί κλίμα ασφάλειας στις γειτονιές»

Δήλωση Νάντιας Γιαννακοπούλου, Βουλευτού Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών & Υπεύθυνης Κ. Τ. Ε. Προστασίας του Πολίτη

Οι σκηνές Φαρ Ουέστ με πυροβολισμούς νωρίς το πρωί στο Περιστέρι, -στη λεωφόρο Θηβών-, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο τραυματίες, τροφοδοτούν κλίμα ανασφάλειας και φόβου στους πολίτες.

Αλλεπάλληλα γεγονότα μέσα στο καλοκαίρι, μαζί και το σημερινό επεισόδιο, αναδεικνύουν το πρόβλημα της πλήρους αποτυχίας της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προστατεύσουν τις γειτονιές και τις ζωές μας, να εδραιώσουν κλίμα τάξης και ασφάλειας.

Θα πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να παρουσιάσουν το σχέδιό τους, να πάρουν μέτρα και να μην αναλώνονται σε ανέξοδες διακηρύξεις και επικοινωνιακές κινήσεις.

Αλήθεια, που είναι οι αστυνομικοί στους δρόμους, η παρέμβαση ειδικών ομάδων και άλλα μέτρα που ανά διαστήματα εξαγγέλλονται χωρίς να αλλάζει τίποτα;

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια χώρα που μοιάζει ανοχύρωτη, με τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας να κινδυνεύουν. Ας αφυπνιστούν οι κυβερνώντες.

Οι πολίτες δεν αντέχουν αυτή την κατάσταση. Οι γειτονιές μας δεν μπορεί να γίνουν ξέφραγο αμπέλι.

Προηγούμενο άρθροΣτο συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας Agroserres της SEREXPO 2023 ο ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης
Επόμενο άρθροΟ λαός του Δήμου Βέροιας να βγάλει συμπεράσματα από τις προτεραιότητες των συνδυασμών των κ. Βοργιαζίδη, Παλουκίδη, Κορωνά