Να αναβαθμιστεί σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Νάουσας, ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την αναβάθμιση του Ειρηνοδικείου της Νάουσας σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο ζήτησε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε σε συνάντηση που είχε ο Βουλευτής με τον Υπουργό προκειμένου να συζητήσουν τις επικείμενες αλλαγές στην κατανομή των Πρωτοδικείων και των Εφετείων της χώρας που συμπεριλαμβάνονται στον νέο Δικαστικό Χάρτη που επεξεργάζεται το Υπουργείο, με στόχο την ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης καθώς και την καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο κ. Φλωρίδης άκουσε με προσοχή τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο κ. Τσαβδαρίδης και είδε κατ’ αρχήν θετικά την συγκεκριμένη πρόταση, δεσμευόμενος να τη μελετήσει αμέσως με το επιτελείο του προκειμένου να την αξιολογήσει και να λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ 14 02 2024

Προηγούμενο άρθροΠ. Κουκουλόπουλος: «Καλούμε τις τράπεζες στη Βουλή για την κλειστή στρόφιγγα ρευστότητας στην πραγματική οικονομία»
Επόμενο άρθροΝίκος Ανδρουλάκης: «Αρνητική εξέλιξη η έγκριση του προγράμματος των F16