Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Σχετικά με τον ΟΑΣΘ

Οι εκπρόσωποι των πολιτικών δυνάμεων που έχουν βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς παρανομίας, διαπλοκής, σκανδάλων, κακοδιαχείρισης του ιδιωτικού πλην κρατικοδίαιτου ΟΑΣΘ, που συντηρήθηκε επί 6 δεκαετίες, όσο διαμαρτύρονται, τόσο περισσότερο εκτίθενται, απέναντι στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.  

Η υπαγωγή υπό δημόσιο έλεγχο του ΟΑΣΘ είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου φορέα δημόσιων συγκοινωνιών για τη Θεσσαλονίκη, προς όφελος των ανέργων, των ΑμΕΑ, όλων πολιτών,  που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνταν, για  να πλουτίζουν διάφοροι «ημέτεροι».

Όσο για τον ορισμό του Στέλιου Παππά, πρώην προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου, και ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, στη θέση του προέδρου του υπό εκκαθάριση Οργανισμού, είναι φανερό ότι ο πανικός τους για τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου, δεν μπορεί να κρυφτεί. Άλλωστε, αποτελεί τουλάχιστον ανέκδοτο να μιλάει για οικογενειοκρατία η ΝΔ της οικογένειας Μητσοτάκη, με τη γνωστή στο πανελλήνιο ιστορία νεποτισμού και αξιοποίησης του δημόσιου και τραπεζικού χρήματος, που ξεκινά από τον προηγούμενο αιώνα.

 

 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Προηγούμενο άρθροΑξιολόγηση; Σιγά τα ωά…. – Από τη Θεσσαλονίκη γράφει ο Μιχάλης Δεμερτζής
Επόμενο άρθροΣε πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ παραγωγών και βιομηχάνων εξελίσσεται η τιμή για το συμπύρηνο ροδάκινο. Εν αναμονή εξελίξεων στο επιτραπέζιο ροδάκινο