Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Αποτροπιασμό προκαλεί η σφαγή δεκάδων αμάχων Παλαιστίνιων από το κράτος του Ισραήλ και τον αμερικανικό παράγοντα

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Για μια ακόμη φορά ο αμερικάνικος παράγοντας έριξε λάδι στη φωτιά σε μια πολύ εύφλεκτη περιοχή. Οι ΗΠΑ μαζί με το  κράτος του  Ισραήλ  σφαγίασαν δεκάδες παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά, οι οποίοι διεκδικούν μια πατρίδα.

Η δολοφονική επίθεση του ισραηλινού στρατού προκαλεί αποτροπιασμό, γράφοντας με μελανά χρώματα στην παγκόσμια ιστορία αυτές τις σελίδες, όπου ο θύτης εμφανίζεται ως θύμα και το θύμα ως θύτη, επιδεινώνοντας την κατάσταση στην περιοχή

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αντιδράσει και να καταδικάσει αυτό το έγκλημα εναντίον του παλαιστινιακού λαού και να πάρει όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες ο ΟΗΕ και η Ε.Ε. που θα  φέρουν την δικαιοσύνη και την ειρήνη στην περιοχή.

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ στηρίζει την λύση του παλαιστινιακού ζητήματος και τη δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ όπου όλοι οι λαοί της περιοχής θα συνυπάρχουν ειρηνικά με το κράτος του Ισραήλ.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΤο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας στην έκθεση μαθητικών έργων «Το Επαλ δημιουργεί»
Επόμενο άρθροΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Γιόρτασε την γιορτή της μητέρας