Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Απαντούμε πολιτικά στη Χρυσή Αυγή

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την ώρα που η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αποκαλύπτοντας όλο και περισσότερες σκοτεινές πτυχές της δράσης της, η εγκληματική ναζιστική οργάνωση ετοιμάζεται να εγκαινιάσει  γραφεία  στη Βέροια.

Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να αφήσει αδιάφορους τους δημοκρατικούς πολίτες, άνδρες και γυναίκες, της Βέροιας οι οποίοι πρέπει να αντισταθούν στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό και τη φασιστική μισαλλοδοξία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας καταδικάζει τη εμφάνιση της ΧΑ και καλεί το δημοκρατικό λαό της πόλης να απαντήσει απομονώνοντας τη ναζιστική συμμορία. Σε μια εποχή που η ακροδεξιά δυναμώνει και απειλεί την Ευρώπη και η ακροδεξιά ατζέντα υιοθετείται και από άλλους πολιτικούς χώρους πρέπει να απαντήσουμε με πολιτικό τρόπο. Με διεύρυνση της Δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων, και καταδίκη όσων τα επιβουλεύονται.

Προηγούμενο άρθροΠανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας: Διοργάνωση εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας με τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών για την επαναλειτουργία των Σχολείων την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου