Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Απάντηση στο verianet περί συμφωνίας της «Γιάλτας» για το Δήμο Βέροιας

          ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΛΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάσαμε το άρθρο σας περί συμφωνίας της “Γιάλτας΄΄ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημάρχου Βεροίας για την εκλογή του μέλους της Ν.Ε. Πέτρου Τσαπαρόπουλου ,ως προέδρου  στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Λυπούμαστε που δεν θα σας επαληθεύσουμε.

Ορθά, κοφτά, σας λέμε ότι, δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημάρχου Βέροιας, για την εκλογή του σ. Πέτρου Τσαπαρόπουλου.

Η εκλογή του είναι αποκλειστικά ευθύνη του κ. Βοργιατζίδη,  εκτιμώντας την προσφορά του , το ήθος αλλά και τις ικανότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε ο συντονιστής της Ν.Ε. , ούτε ο ίδιος ο σ. Τσαπαρόπουλος,  αλλά ούτε κανένα άλλο στέλεχος δεν ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο γι΄αυτό το ζήτημα.

Ξεκαθαρίζουμε την στάση μας, λέγοντας για μια ακόμη φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τις οποίες συμμαχίες δημιουργήσει για την Τ.Α, για τα σωματεία ή οποιαδήποτε συλλογικότητα, θα τις κάνει ανοικτά, με ανοικτή πολιτική ατζέντα, ανοικτή προς την κοινωνία.

Σε μας μην ψάχνετε μυστικές συμφωνίες ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και ιδιαίτερα με την υπόνοια της όποιας συναλλαγής.

Το ηθικό πλεονέκτημα που έχουμε έναντι των άλλων πολιτικών δυνάμεων δεν έχουμε σκοπό να το “πλειστηριάσουμε΄΄ για κανένα λόγο στο παζάρι των συμφωνιών, όπως εσείς τις εννοείτε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την προσπάθεια της παράταξης των Ενεργών Πολιτών  και μ΄αυτήν  θα συμπλεύσει μέχρι και τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019, δίνοντας την μάχη για μια Τ.Α σύγχρονη, δημοκρατική, αναπτυξιακή

Μάχη που δίνουν και οι σ/φοι μας, που σήμερα βρίσκονται σε άλλες παρατάξεις, σεβόμενοι την ψήφο των συμπολιτών τους, οι οποίοι τους επέλεξαν στις θέσεις που σήμερα βρίσκονται.

Γραφείο τύπου Ν.Ε.
  ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Προηγούμενο άρθροΠροκόπης Παυλόπουλος : «Αυτονόητο το δικαίωμα της Ελλάδας να θωρακίζει αμυντικά εναντίον κάθε επιβουλής, με όλα τα διαθέσιμα μέσα» τα Δωδεκάνησα.
Επόμενο άρθροΔυνατότητα ένταξης των ανέργων του ΟΑΕΔ στα προγράμματα του δημοσίου, δίνει υπουργική τροπολογία