Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Απάντηση σε Τσαβδαρίδη Λάζαρο

Όταν απέχει από τα κοινά για αρκετό χρονικό διάστημα μια αμνησία την παθαίνει ο άνθρωπος.  Όμως δεν παθαίνει μόνο αμνησία αλλά και ένα “χάσιμο΄΄ από τα κοινά δρώμενα που συμβαίνουν. Καλή η προσπάθεια του κ. Τσαβδαρίδη να κάνει come back στα τοπικά δρώμενα ώστε να ξαναθέσει την υποψηφιότητά του στη διεκδίκηση  μιας θέσης, αλλά δεν φθάνει και δεν ξεγελά κανένα τέτοιου είδους αντιπολιτευτικές κορώνες

Όμως κύριε  Τσαβδαρίδη είστε αδιάβαστος για να μην πούμε ότι σκοπίμως λαϊκίζετε και αποπροσανατολίζετε.

  • Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκλέχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και ο λαός την ψήφισε για να διαχειριστεί αυτή το μνημόνιο, δεν ξεγέλασε και δεν συνέχισε να κυβερνά με άλλο πρόγραμμα όπως έκανε ο Σαμαράς.
  • 500.000 άνθρωποι που η κυβέρνησή σας τους είχε ανασφάλιστους έχουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.
  • Σβήστηκαν ως χρέος στην εφορία οφειλές χιλιάδων ανασφάλιστων που η κυβέρνησή σας  έστελνε τα ραβασάκια στην εφορία για τη νοσηλεία τους στα δημόσια νοσοκομεία.
  • Το πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τον ελληνικό λαό και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που έχει εκπονηθεί και μπαίνει σε εφαρμογή το έχετε διαβάσει ή είναι ψηλά γράμματα για σας.
  • Γνωρίζετε για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και για τις 120 δόσεις για να σωθούν χιλιάδες επιχειρήσεις; Έχετε ακούσει ή σας διαφεύγει;

Να συνεχίσουμε;

Αν θέλετε να δώσετε το Παρών για δημαρχιακές ή άλλες θέσεις στην παράταξή σας καλά θα κάνετε, να κάνετε προτάσεις για την τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλλετε έστω και την ύστατη στιγμή θετικά.

Όσο για το κυβερνητικό έργο θα το κρίνει ο λαός στο τέλος της τετραετίας και θα σας αφήσει στην ίδια…τάξη, ούτε καν μεταξεταστέους.

 

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΆρης Π. Σκυλιτσίου: Ενίσχυση με την απόκτηση του Γ. Αντωνιάδη από την Αγία Βαρβάρα
Επόμενο άρθροΑλεξάνδρεια – Τα Παιδιά της Άνοιξης: Ευχαριστήριο