Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για τη νέα χρονιά!

ΜΗΝΥΜΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ

Αγαπητές  συνδημότισσες , αγαπητοί συνδημότες  .

Στον ερχομό του νέου έτους  εύχομαι  από καρδιάς  υγεία και ευημερία  προσωπική και οικογενειακή και το νέο έτος 2019 να φέρει μαζί του ένα νέο ξεκίνημα  με  νέες προοπτικές για τον καθένα ξεχωριστά, για τη νεολαία μας, για το τόπο μας και για τη χώρα μας συνολικά.

Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς ,που όσο δύσκολη και αν φαντάζει ,ενέχει την προσδοκία και την υπόσχεση για κάτι καλύτερο  και κυρίως  την αναζωπύρωση της ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο αύριο . Με το βλέμμα στραμμένο σε αυτό το αύριο ,μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε πολλά

Το ξέρουμε πολύ καλά , ότι τίποτα δεν κερδίζεται από μόνο του ,αλλά  απαιτείται περισσότερη υπευθυνότητα, αδιάκοπη εργασία, ειλικρίνεια στις σχέσεις των ανθρώπων , αλλαγή νοοτροπίας σε πολλές περιπτώσεις, αλλά κυρίως αποφασιστικότητα και γόνιμη συνεργασία όλων μας, για να προχωρήσουμε δημιουργώντας στέρεες και ευοίωνες προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας ,και καλύτερη και πιο λειτουργική  καθημερινότητα του πολίτη. Τα οφείλουμε στην ιστορική μας πορεία αλλά και στις νέες γενιές για τη δημιουργία των προϋποθέσεων αυτών.

Ως Δημοτική αρχή γνωρίζουμε και έχουμε πλήρη γνώση και επίγνωση αυτής της ευθύνης, που αποτελεί σταθερό  οδηγό στην προσπάθειά μας  να διαμορφώσουμε όρους και συνθήκες για μια καλύτερη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο για  όλους και όλες .

Η αδιάκοπη αυτή προσπάθεια, δεν έχει μόνο τον κοντινό στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα μας, αλλά και το σημαντικότερο μακρινό στόχο, να βάλει γερά  θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας .

Εύχομαι η νέα  χρονιά που ανατέλλει να φέρει σε όλους μας υγεία και προκοπή και διαβεβαιώνω  με υψηλό αίσθημα ευθύνης , πως από τη θέση μου, θα συνεχίσω και τη Νέα χρονιά  σταθερά να εργάζομαι για έναν σύγχρονο, ευέλικτο, ουσιαστικά και αποτελεσματικά δημιουργικό Δήμο Αλεξάνδρειας , πιο φιλικό, πιο ανθρώπινο ,για ένα Δήμο Αλεξάνδρειας στολίδι στη Μακεδονία..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ 
Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδοι βασικοί τίτλοι εφημερίδων της Τρίτης 1 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΓεώργιος Ουρσουζίδης: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2019