
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, στα πλαίσια, πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Μελίκης, κατά τη διάρκεια εορτασμού του καρναβαλιού «Μελικιώτικο Καρναβάλι 2026»,
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας, της στάσης και στάθμευσης όπου αυτή επιτρέπεται, παντός είδους οχημάτων, την Καθαρά Δευτέρα 23-02-2026 κατά τις ώρες από 10:00 ́ έως 19:00 ́, ως κατωτέρω:
1. στην Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Κυψέλης (οδός Κεντρικής), από τη συμβολή της με την οδό Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Τσιπροπούλου.
2. στις οδούς Αμαλίας και Βασιλέως Παύλου.
3. στην Επαρχιακή Οδό Μελίκης – Νεοκάστρου, από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Νικολάου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής.
4. στην οδό Φιλίππου, από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Σ. Περτσιούνη.
5. στην οδό Σ. Περτσιούνη, από τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής έως τη συμβολή της με την οδό Φιλίππου.
Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακαμπτήριες οδούς, ως εξής:
1. τα οχήματα με κατεύθυνση από Επαρχιακή οδό Αγκαθιάς – Κυψέλης προς την πόλη της Βέροιας και αντίστροφα, θα εκτρέπονται μέσω της οδού Τσιπροπούλου.
2. τα οχήματα με κατεύθυνση από τη Βεργίνα προς την Επαρχιακή οδό Αγκαθιάς – Κυψέλης και αντίστροφα, θα εκτρέπονται μέσω των οδών Σμύρνης και Τσιπροπούλου.
3. τα οχήματα με κατεύθυνση προς την Κοινότητα Νεοκάστρου και αντίστροφα, θα εκτρέπονται μέσω των οδών Δωδεκανήσου και Αγίου Νικολάου.











