Μελίκη: Μικρό το «Αρχοντικό» για την πρώτη ομιλία του Μιχάλη Χαλκίδη – Βίντεο – Φώτο

Με μία μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αρχοντικό» που πραγματοποιήθηκε στην γενέτειρα του Μελίκη, έκανε την πρώτη προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης.  Στο πρώτο μέρος της ομιλίας του  αναφέρθηκε στην πολιτική του καριέρα,  σαν βουλευτής  Ημαθίας και δήμαρχος Μελίκης και ευχαρίστησε  για μία ακόμα φορά τους συμπολίτες του που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα έργα που θα κάνει και δεσμεύτηκε προεκλογικά ότι θα επαναφέρει τον δήμο Αλεξάνδρειας στο επίπεδο που του ανήκει,  αφού μέχρι τώρα λόγω κακής διοίκησης ο δήμος  έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση.

 Έδωσε δε το σύνθημα να συστρατευτούν όλοι οι συμπολίτες  μαζί του  ανεξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων αυτή την φορά  για το καλό του τόπου τους, σε μία περίοδο που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Τόνισε δε χαρακτηριστικά ότι δεν περισσεύει κανείς,  ενώ το κάλεσμα που έκανε στους πρώην Δημάρχους  Μελίκης Βενιόπουλο και Καρέλη παρότι παραδέχθηκε ότι έκανε και αυτός λάθη, μέχρι στιγμής δεν έχει βρει ανταπόκριση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενέστερα στην τετραετία του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, η οποία πήγε πολλά χρόνια τον δήμο πίσω, δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Χαρακτηριστικό της τετραετίας Γκυρίνη είναι η μηδενική παραγωγή έργων ,  τονίζοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως  θα κρατηθεί στη θέση  του Δημάρχου και στον δημαρχιακό θώκο.

Τέλος, επέκρινε την υποψηφιότητα  του Αργύρη Πανταζόπουλου, την οποία κατέβασαν κάποιοι καπεταναίοι  από το παρασκήνιο για να κάνουν το κουμάντο τους  να ξαναγυρίσουν για να μην χάσουν τις καρέκλες τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

Την ομιλία έκλεισε ο Μιχάλης Χαλκίδης με την φράση “με ξέρετε και σας ξέρω, θέλω  θα αλλάξω τον τόπο από εδώ ξεκίνησα και από εδώ θέλω να κλείσω την  καριέρα μου».

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: