Μελίκη: Με κέφι και εκπλήξεις ο καλοκαιριάτικος χορός του Φίλιππου Μελίκης. – βίντεο – φωτό

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Πρωτοτυπώντας φέτος το καλοκαίρι, η νέα διοίκηση του Φίλιππου Μελίκης, διοργάνωσε τον καλοκαιριάτικο χορό του συλλόγου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Μία ιδέα που στέφθηκε τελικά με απόλυτη επιτυχία, αφού η παρουσία του κόσμου -σίγουρα πιο εύκολη η μετάβασή του στο χώρο- ήταν αθρόα και η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ντάμτσιος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή (ομολογουμένως τα πήγε περίφημα!), ενώ ο νεαρός πρόεδρος Δημήτρης Γούτσης (πάντα χαμογελαστός!) έκανε την εισήγηση της εκδήλωσης. Πριν την έναρξη της μουσικοχορευτικής βραδιάς ο σύλλογος τίμησε, απονέμοντας προσωπικά αναμνηστικά, όλους τους διατελέσαντες προέδρους της τελευταίας 15ετίας. Από τη γιορτή δεν έλειψαν και οι ντόπιες επίσημες παρουσίες. Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σαρακατσιάνος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μελίκης Αλέξανδρος Ακριτίδης ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μελίκης Απόστολος Λουκανόπουλος, ο πρόεδρος του ΓΑΣ Μελίκης Νίκος Αντωνόπουλος και αρκετά ακόμη επιφανή πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας της Μελίκης.

Το γλέντι απογείωσαν η υπέροχη ερμηνεύτρια Εβίτα Σερέτη, πλαισιωμένη από εξαίρετη μουσική ορχήστρα.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες: