Μελίκη – Μ. Χαλκίδης: Δέσμευσή μου, πρώτο έργο μου η ύδρευση στο Νεοχωρόπουλο. – βίντεο- φωτό

Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση
Μαζί από απόσταση

Παρά τη νεροποντή που προηγήθηκε στη Μελίκη, η προγραμματισμένη ομιλία καθώς και η παρουσίαση των συμβούλων του υποψηφίου δημάρχου Αλεξάνδρειας Μιχάλη Χαλκίδη διεξήχθησαν ομαλά και με μεγάλη προσέλευση κόσμου.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Ο ηγέτης του συνδυασμού “Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα” στην ομιλία του δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν τον δήμο. Αγροτικός κόσμος, ύδρευση, υγεία, παιδεία, ασφάλεια, ανεργία, αθλητισμός, πολιτισμός, καθαριότητα.

Αυτό που τόνισε όμως με ιδιαίτερη έμφαση ήταν ότι, το πρώτο έργο που θα υλοποιήσει αμέσως μετά τη νίκη του στις εκλογές, θα είναι η παροχή νερού ύδρευσης στον οικισμό του Νεοχωρόπουλου. Δεσμεύτηκε για την ενίσχυση των αρδευτικών δικτύων σε όλους τους οικισμούς. Υποσχέθηκε τη δημιουργία και στελέχωση συγκεκριμένης αντιδημαρχίας, που να ασχολείται αποκλειστικά με τον αγροτικό κόσμο και τα προβλήματά του. Βούλησή του η στέγαση όλων των τοπικών συλλόγων, καθώς και η καθιέρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων σε όλα τα χωριά. Ιδεατό του επίσης η αδελφοποίηση και των δεκατριών πόλεων ανά τον κόσμο που φέρουν το όνομα “Αλεξάνδρεια.” Επίσης η διαμόρφωση κάμπινγκ στα παράλια της Πιερίας, για τον παραθερισμό των ηλικιωμένων και διάνοιξη νέων θέσεων εργασίας για τους νέους. Τέλος, δεσμεύτηκε προσωπικά για άμεσα έργα βελτίωσης του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Μελίκης: κατασκευή κερκίδας και ριζική ανανέωση του αγωνιστικού χώρου.

Στον επίλογο παρουσιάστηκαν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού σε επίπεδο κοινοτήτων και δήμου.

Δείτε το βίντεο:

Φωτο: