Μελίκη: Ανακοίνωση χορηγικής συμφωνίας για Φίλιππο και ΓΑΣ Μελίκης. -βίντεο – φωτο

Η συμφωνία ετήσιας χορηγικής συνεργασίας μεταξύ εταιρείας ιατρικών ειδών-αναλωσίμων και των αθλητικών σωματείων Φίλιππου (ποδόσφαιρο) και ΓΑΣ Μελίκης (μπάσκετ), ανακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ποδοσφαιρικού συλλόγου στη Μελίκη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Παρόντες από πλευράς των τοπικών ομάδων ήταν εκπρόσωποι των δύο διοικήσεων, ενώ ταυτόχρονη ήταν και η παρουσία εκπροσώπων του χορηγού. Η ανακοίνωση διατυπώθηκε από τον κ. Σωτήρη Ντόβα, διοικητικό μέλος του Φίλιππου Μελίκης, ο οποίος ευχήθηκε ευόδωση της συνεργασίας μαζί με κορυφαίες διακρίσεις των ομάδων τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ.

Από πλευράς διοικούντων του μπασκετικού ΓΑΣ Μελίκης, ο κ. Φίλιππος Πεϊμανίδης τόνισε τη βαρύνουσα σημασία μιας τέτοιας συνεργασίας και ιδιαίτερα εν μέσω των δύσκολων υγειονομικών συνθηκών που βιώνει η ανθρωπότητα. Τέλος, η κα Βάλια Ασταρτζή, προϊσταμένη και επιστημονική συνεργάτιδα της εταιρείας στην Κεντρική Μακεδονία, τόνισε την αξία και την αναγκαιότητα της αλληλέγγυας αυτής πράξης στήριξης προς τις δύο ομάδες.

Το γεγονός στο βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: 369 θάνατοι – 286 νέα κρούσματα στη χώρα – 63 διασωληνωμένοι – 16913 συνολικά
Επόμενο άρθροΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Εξουδετέρωση νάρκης από ομάδα της διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών