Μεγάλη προσφορά νερών, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας.

Μεγάλη προσφορά νερών, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας.

Ξεκίνησε σήμερα το πρώτο φορτίο από τη Βέροια με νερά, τρόφιμα, χαρτικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης  για τις περιοχές της Θεσσαλίας, στο πλαίσιο στήριξης των πλημμυροπαθών από τη Νέα Δημοκρατία.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ημαθίας συνέλεξε και απέστειλε στις πληγείσες περιοχές, αρκετούς τόνους προϊόντων ζωτικής σημασίας για συμπολίτες μας που δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις ημέρες.

Σε συνεργασία με τις Δ.Ε.Ε.Π. Τρικάλων και Λάρισας, με τη καθοδήγηση του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρόεδρου κ. Στέλιου Κονταδάκη, τα είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν και θα μοιραστούν από την Αντιπεριφέρεια Τρικάλων στα χωριά που έχουν πληγεί περισσότερο.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας ευχαριστεί θερμά για την προσφορά ειδών, την περισυλλογή και το πολύπονο έργο της μεταφοράς μέχρι τις πληγείσες περιοχές  τον κ. Σωτήρη Σκουρτόπουλο  και την εταιρεία Alexander S.A., τον Αγροτικός Συνεταιρισμός Ξεχασμένης και τον Πρόεδρο Δημήτρη Μουτσέρα,  το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Βέροιας και περιχώρων και τον Πρόεδρο Δημήτρη Θέμελη, τους ανώνυμους συμπολίτες μας που συνέτρεξαν να συνδράμουν στη προσπάθεια και τα μέλη των οργανώσεων και της ΟΝΝΕΔ για την βοήθεια τους.

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας

ΔΕΕΠ 6ΔΕΕΠ 1 ΔΕΕΠ 2 ΔΕΕΠ 3 ΔΕΕΠ 4 ΔΕΕΠ 5

Προηγούμενο άρθροΒουλή – Δικαστική Αστυνομία: Αυξάνονται οι οργανικές θέσεις για το πολιτικό και αστυνομικό προσωπικό
Επόμενο άρθροΟ Πρόεδρος του Α.Σ Μελίκης Απόστολος Λουκανόπουλος στον Παλαμά Καρδίτσας επικεφαλής της ανθρωπιστικής βοήθειας που εστάλη στους πληγέντες