Μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου η υποβολή αιτήσεων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάουσας

Ξεκινά την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις προς ένταξη στην «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας».

 

 

Στόχος της Πράξης είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, μέσω της υποστήριξης ομάδων του τοπικού πληθυσμού, που πλήττονται ή απειλούνται από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Στα προγράμματα των Κοινωνικών Δομών έχουν δικαίωμα συμμετοχής άτομα που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας (όπως αυτό ορίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ).

 Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δικαίωνα συμμετοχής θα πρέπει:

-να είναι κάτοικοι στα όρια του Δήμου Νάουσας,

-να ανήκουν στις Ομάδες Στόχου (ευρισκόμενοι σε κατάσταση φτώχειας/απειλούμενοι από φτώχεια (βάσει της οικονομικής τους κατάστασης – ετήσιο εισόδημα, δικαιούχοι/αιτούντες διεθνούς προστασίας).

Αιτήσεις και δικαιολογητικά θα υποβάλλονται, με αυτοπρόσωπη παρουσία των ωφελούμενων, στην Δομή Στήριξης (Κτίριο Λόγγου Τουρπάλη Τ.Κ. 59200 Νάουσα), από την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 9:00 – 13:00. Επισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησής τους.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα δημοσιευτούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Νάουσας  naoussa.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δίνονται, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, στο Κοινωνικό Παντοπωλείo – Κοινωνικό  Φαρμακείο του Δήμου Νάουσας, στα τηλέφωνα 2332029936  και 2332029915.

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτή Εκδήλωση: “Εκπαίδευση, Κατάρτιση & Εργασιακή Απασχόληση των Ατόμων με Αναπηρία”
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Δουδωνής: «Το ΠΑΣΟΚ Μπορεί να Φέρει Ξανά την Ομαλότητα στο Πολιτικό Σύστημα»