Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, Ρ. Μπάουερ, που νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ ναύαρχος Ρομπ Μπάουερ, που επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο του Συνεδρίου του ΝΑΤΟ από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου, κατέθεσε, σήμερα, στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος.

Όπως ανακοινώθηκε, στη συνέχεια τον ναύαρχο Μπάουερ υποδέχθηκε στο στρατόπεδο «Παπάγου» ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.  Στο επίκεντρο της συνάντησης, τέθηκαν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του Συνεδρίου, που διεξάγεται κατά την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

 Επίσης, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, εστιάζοντας στις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις, καθώς και στις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, η διατήρηση των οποίων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της Συμμαχίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 18 Σεπτεμβρίου – Σημαντικά γεγονότα
Επόμενο άρθροΙδέες & Απόψεις: Σεπτέμβριος παγκόσμιος μήνας αλτσχάιμερ, της Δρ. Παρασκευής Σακκά, προέδρου της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών