Με συμμετοχή, επιλέγουμε ΝΔ – Γράφει η Άννα Μαρία Κωνσταντίνου

Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες θα  ψηφίσουμε για τους ευρωβουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο, τον πιο σημαντικό θεσμό δημοκρατίας στην Ενωμένη Ευρώπη, που επιχειρεί να ισορροπεί ανάμεσα στις δικές της διαδικασίες και στις αλλαγές που δημιουργούνται παγκοσμίως, ακόμη και μέσα στο ίδιο 24ωρο.

Άννα Μαρία Κωνσταντίνου
Γράφει η Άννα Μαρία Κωνσταντίνου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία είμαστε κορυφαία μέλη –εσχάτως ακόμη περισσότερο λόγω της αποδοχής Μητσοτάκη στα ευρωπαϊκά φόρα-  βρίσκεται μπροστά σε κορυφαίες προκλήσεις στα επόμενα πέντε χρόνια: την απώλεια του δεδομένου της παγκόσμιας ειρήνης, την κλιματική κρίση και πρωτίστως την αντιμετώπιση της ακρίβειας και των συνεπειών της εσωτερικά και την εξωτερική πίεση της παράνομης και εν πολλοίς μη ελεγχόμενης μετανάστευσης. Και αυτό δεν μπορούμε να το διακυβεύσουμε.

Τα τελευταία χρόνια η χώρα μας αποτελεί παράδειγμα, συμφώνως με Ευρωπαίους αξιωματούχους , Οίκους αξιολόγησης και κορυφαία παγκοσμίως ΜΜΕ. Είμαστε μια χώρα που μεταρρυθμίζεται εις βάθος κι επί της ουσίας, αντιστρέφει την αρνητική εικόνα που δημιουργούσε η κρίση κι οι αντιφάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει την ευρωπαϊκή θέση και πορεία της χώρας και τελικά η Ελλάδα αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα σταθερότητας στην ΕΕ.

Κι ενώ όλα αυτά είναι δεδομένα και μετρήσιμα, κάποιοι χρησιμοποιούν τις ευρωεκλογές ως δικό τους εργαλείο πολιτικής ανέλιξης και κυρίως αποσταθεροποίησης της χώρας. Γιατίμ αποσταθεροποίηση της χώρα θα σημαίνει η αμφισβήτηση της πορείας της στο μέλλον.

Εξ ου και βασική πρόκληση των ευρωεκλογών αποτελεί  η συμμετοχή. Αποτελεί κορυφαίο δικαίωμα και υποχρέωση όλων μας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του πάσης φύσεως λαϊκισμού. Αριστερής ή Ακροδεξιάς προέλευσης. Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να εργαλειοποιούν το μέλλον των παιδιών μας. Δεν μπορούμε να τους επιτρέπουμε να μετατρέπουν τη δημοκρατία σε πωλητήριο πίστης και αντιπαράθεσης με όρους ριάλιτι.

Επιλέγουμε ψήφο ευθύνης, σταθερότητας και συνεχούς βελτίωσης της καθημερινότητας και προστασίας του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής. Επιλέγουμε τη ΝΔ! Επιλέγουμε το μοναδικό κόμμα που τάχθηκε χωρίς παλινωδίες –ποτέ- υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας.

Επιλέγουμε τη ΝΔ που από τα χρόνια του Κωνσταντίνου Καραμανλή μέχρι σήμερα, αποτελεί τον μεγάλο πυλώνα της Ευρώπης στην Νότιο Ευρώπη.

Επιλέγουμε τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη , το μόνο κόμμα που μπορεί να διασφαλίσει το ευρωπαϊκό μας μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΓ. Στουρνάρας: “Καμπανάκι” για ανατιμήσεις στα τρόφιμα εξαιτίας της ζέστης
Επόμενο άρθροΙσραήλ – Γάζα: Ο πόλεμος στη Γάζα ενδέχεται να συνεχιστεί για άλλους επτά μήνες