Με 2 υποψήφιου το Μ-Λ ΚΚΕ στην Ημαθία για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου

Το Μ-Λ ΚΚΕ ανακοίνωσε εδώ και ημέρες την αυτόνομη, πανελλαδική κάθοδό του στις εκλογές στις 25 Ιούνη με υποψήφιους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Στο Ν. Ημαθίας, στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, συμμετέχουν δύο υποψήφιοι, οι Μπάμπης Χατζηθεοδωρίδης-εργαζόμενος και Εύη Βέλλιου- γιατρός νευρολόγος, γνωστοί και οι δύο για τη μακρόχρονη συμμετοχή τους στους αγώνες των εργαζόμενων και του λαού μας για μία καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο αύριο.

Έχοντας επίγνωση των μεγάλων δυσκολιών μίας δεύτερης, συνεχόμενης, εκλογικής αναμέτρησης το Μ-Λ ΚΚΕ επιδιώκει με τη συμμετοχή του να μπει φραγμός στην επελαύνουσα Δεξιά, κόντρα στις εκλογικές αυταπάτες που καλλιεργούνται από όλο το φάσμα των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Επιδιώκει να αναδείξει τη μοναδικά αληθινή προοπτική υπέρ των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων, που δεν είναι άλλη από τον μαζικό, εξωκοινοβουλευτικό αγώνα και την ενίσχυση των δυνάμεων της Πραγματικής Αριστεράς.

Το Μ-Λ ΚΚΕ είναι δοκιμασμένο, εδώ και δεκαετίες, στους μικρούς και μεγάλους λαϊκούς αγώνες. Τα μέλη, οι συναγωνιστές και οι φίλοι του δίνουν καθημερινά αποφασιστικό αγώνα, έχοντας ως σημαία τα δίκαια της εργατικής τάξης και του λαού μας. Στην περίοδο των εκλογών έδωσαν και θα δώσουν ακούραστα τη μάχη για να σταλεί το ελπιδοφόρο μήνυμα του αγώνα στις πόλεις και τα χωριά μας, στους νέους και νέες, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Και στην Ημαθία το Μ-Λ ΚΚΕ με τις δυνάμεις του θα προβάλλει, χωρίς περιστροφές, το σύνολο των θέσεων του πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός και η χώρα μας, θέτοντας στο επίκεντρο της πάλης του τα συνθήματα : «Με τους αγώνες, το λαό και την Αριστερά» και «Ούτε ΝΔ- Ούτε ΣΥΡΙΖΑ για μία Πραγματική Αριστερά»!

Καλούμε τον κόσμο που μας στήριξε, που αντιστάθηκε στα διλήμματα και τον εκφοβισμό από τα κόμματα του δικομματισμού, τον κόσμο που με θάρρος απέρριψε τον εκβιασμό της «χαμένης ψήφου» και του «μικρότερου κακού» να ακούσει ξανά τη φωνή μας, να μας εμπιστευτεί, να μας ξαναδώσει «ψήφο εμπιστοσύνης». Μακριά από τις εκλογικές αυταπάτες , τις κάθε λογής παγίδες που στήνονται ενάντια στα πραγματικά εργατικά και λαϊκά συμφέροντα.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ

Μ-Λ ΚΚΕ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροΠρόσληψη 8 ατόμων για κάλυψη εποχικών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας (αιτήσεις έως Πέμπτη 15 Ιουνίου)