Mail από την Αθήνα #3: Ο Γιάννης Καφάτος σχολιάζει την επικαιρότητα που μερικές φορές είναι από μόνη της επιθεωρησιακό νούμερο.

 • kafatos-gianis
  Γράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος

  Mail από την Αθήνα #3: Ο Γιάννης Καφάτος σχολιάζει την επικαιρότητα που μερικές φορές είναι από μόνη της επιθεωρησιακό νούμερο. (και όταν δεν είναι την κάνει!)

 • Αρχίζει η περίοδος για αντιλυσσικά εμβόλια για προφύλαξη από τις αλεπούδες. Στην ύπαιθρο αυτά! Για τις αλεπούδες και τη λύσσα τους στα κοινωνικά δίκτυα δεν υπάρχει εμβόλιο ούτε έμβολος να μας σώσει από το είδος.
 • Αποφασισμένοι να «παλέψουν μέχρι τέλους» δήλωσαν πολλοί ομιλητές-σύντροφοι στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Για ποιανού «τέλος» δεν μας ενημέρωσαν μόνο και ανησυχώ!
 • Κάτοικος Κολωνακίου ο Κυριάκος πλέον. Η πορεία προς το λαό αρχίζει από εκεί που «πηγαίναμε» – πλατεία δηλαδή!
 • Περιμένοντας τον ανασχηματισμό. Η αλήθεια είναι ότι η αναμονή σκοτώνει! Ας ρωτήσουν οι θρυλούμενοι για υπουργοί και υπουργέσες τους πολίτες που αναμένουν: να πληρωθούν, στην ουρά για να κάνουν ρύθμιση των χρεών τους, στην ουρά για να κάνουν διακανονισμό με τη ΔΕΗ μην τους κόψει το ρεύμα. Γενικώς είμαστε «εν αναμονή» (τίνος δεν γνωρίζω)!
 • Και αφού έχουμε λύσει όλα μας τα θέματα, ο μεγάλος καβγάς της προηγούμενης εβδομάδας ήταν αν έπρεπε ο Μπομπ, ο Ντίλαν, να πάρει το Νόμπελ Λογοτεχνίας. Η πλάκα είναι δε ότι ούτε οι μισοί από τους «φωνασκούντες» δεν έχει διαβάσει ούτε Ντίλαν ούτε και είχε να αντιπροτείνει κάποιον άλλον στη θέση του. Blowing in the wind μ’ άλλα λόγια!
 • Τώρα που οι ΗΠΑ τα βρήκαν με τον Κάστρο τα απαγορευμένα πούρα Αβάνας που κάπνιζαν όσοι ήταν υπέρ του εμπάργκο τόσα χρόνια θα τα καπίνζουν άνευ απαγόρευσης και με τα νόμιμα για την αμερικάνικη οικόνομια!  Παφ και ντόλαρ!
 • Δυστυχώς δεν έχω επισκεφθεί την πόλη σας αλλά να σας πω ότι στη δική μου πόλη, την Αθήνα (διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι) προχθές πήρα μια κασερόπιτα χαμηλά στην Πανεπιστημίου (κοντά στην Ομόνοια) και μέχρι το σύνταγμα δεν βρήκα καλαθάκι να πετάξω το χαρτί και την χαρτοπετσέτα. Πρωτευουσιάνικα κόλπα ε! Να μη λέτε μετά!
 • 29χρονο έλληνα σεφ προσέλαβε η Τζέσικα Πάρκερ (η ξανθιά περπατημένη ρεπόρτερ στο SEX and the City) για να τις μαγειρεύει τρεις φορές την εβδομάδα. Και τις άλλες τέσσερις τι θα κάνει; (τι έννοείς ποιος – ο σεφ ή η Τζέσικα;)
 • Συνεχίζεται το θρίλερ, μπάχαλο, αγωνία – όπως θες πες το – για τις τηλεοπτικές άδειες! Κυρίως στους εργαζόμενους στα κανάλια που είτε παραμένουν απλήρωτοι, είτε πληρώνονται φοβούνται ότι στο τέλος θα πληρώσουν …(με άδεια τσέπη) την άδεια!
 • Μετά το 2018 λέει ο Σόιμπλε συζήτηση για το χρέος! Εμ, βέβαια για να τον έπαιρναν αυτόν τηλέφωνο οι εισπρακτικές εταιρείες θα σού’λεγα για πότε θα το ρύθμιζε!

 

Προηγούμενο άρθροΗ γλώσσα μας κι οι τουρκικές λέξεις που χρησιμοποιούμε… – Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
Επόμενο άρθροΑ.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Ανακοίνωση φιλοξενίας