Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας: Ανακοίνωση αποχώρησης του προέδρου Ανδρέα Καλαϊτζίδη.  

Εχθές  25-5-2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 21:00μ.μ. συγκάλεσα έκτακτο Δ/Σ στα γραφεία του συλλόγου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ” με σκοπό να ανακοινώσω στο Δ/Σ την παραίτησή μου από Πρόεδρος του συλλόγου λόγω της εκλογής μου στο Δ/Σ της ΕΠΣ Ημαθίας, στην οποία στερούμαι το δικαίωμα να είμαι Πρόεδρος σε οποιαδήποτε ομάδα ανήκει στη δύναμη της ΕΠΣ ΗΜΑΘΊΑΣ.

Θέλω να δηλώσω μέσω του προσωπικού μου προφίλ στο fb και να ευχαριστήσω τα σωματεία που με εκλέξαν στην 4η τιμητική θέση ανάμεσα στους υποψήφιους και να ευχαριστήσω για την ευθύνη και την πίστη στο πρόσωπό μου για την εκλογή μου και τις ευθύνες να αγωνιστώ για το καλύτερο αύριο των ομάδων και την ευχή του ερασιτεχνικού στην Ημαθία.

Τώρα όσον αφορά την ομάδα της καρδιάς μου τον Μέγα αποχωρώ με έντονα συναισθήματα χαράς και λύπης για τα 5 χρόνια που είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος και ένα χρόνο αντιπρόεδρος. Άσχετα με την εκλογή μου στο Δ/Σ της Ένωσης είτε εκλεγόμουν είτε όχι είχα πάρει την απόφασή μου να παραιτηθώ. Οι λόγοι πολλοί…

Μετά την πρώτη άκαρπη γενική συνέλευση στις 7/5/2021 και τη δεύτερη επαναληπτική στις 14/5/2021 την ίδια μέρα και την ίδια ώρα συνειδητοποίησα και με την εικόνα την παρουσία και το ενδιαφέρον των μελών, των φιλάθλων και των γηγενών παικτών, ότι ήρθε η ώρα μου να κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα της καρδιάς μου.

Η μη συμμετοχή, το μη ενδιαφέρον και η απουσία στους άμεσα συνεργάτες μου, μου δώσανε την αφορμή να πάρω αυτήν την απόφαση, η οποία ήταν αμετάκλητη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα  άφηνα την προσπάθεια που κάναμε, τους αγώνες που δώσαμε όλοι μαζί,  τα Δ.Σ που συνεργάστηκα, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, οι φίλοι και οι φίλαθλοι της ομάδας  που  δουλέψαμε πολύ  για  να φτάσουμε την ομάδα μας σε αυτό το επίπεδο αγωνιστικά  να  μιλάει όλος ο νόμος για τις υποδομές που δημιουργήσαμε ένα γήπεδο με όλο τον εξοπλισμό (Απινιδωτή, πάγκους, αποδυτήρια ανακαινισμένα, φωτεινό πίνακα, αποθήκη, λέβητα, καλοριφέρ, ψυγεία και καταψύκτες, τρακτέρ, ιδιωτικό κύλινδρο,  πλέγματα, σίτα,  ιματισμό,  εργαλεία κόστους,  τα οποία θα ζήλευε ο κάθε προπονητής.

Αυτόματο υπόγειο πότισμα, αύξηση ισχύος για ρεύμα και πολλά άλλα και στην τελική μορφή εντός τεσσάρων μηνών την ανάθεση για κατασκευη σκεπαστρου στις κερκίδες και το βασικότερο νομιμοποίηση των αυθαιρέτων και όλου του γηπέδου.

Φεύγοντας μετά από όλα αυτά που προανέφερα πιστεύω ότι έβαλα ένα λιθαράκι στο να αφήσω στις ερχόμενες διοίκησης όλα όσα χρειάζονται για να κρατήσουν το σύλλογο ψηλά.
Το όνειρό μου εκπληρώθηκε και το 80% από αυτά που με στεναχώρησαν και μου έκοψαν τα πόδια είναι η αδρανοποίηση της ακαδημίας μας καθώς και το όνειρο ενός τίτλου ( Γ’ ΕΘΝΙΚΉ ΆΝΟΔΟΣ).

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν δίπλα μου όλα  αυτά τα χρόνια από την αρχή της πορείας μου στις 11/4/016 μέχρι και τώρα. Είναι τόσοι πολλοί πού από που να ξεκινήσω.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το σύλλογο είτε γηγενείς, είτε εκτός χωριού, τους προπονητές, όλους  τους συνεργάτες μου, τους φροντιστές μου,  όλους τους φιλάθλους και κυρίως τους χορηγούς που με στήριξαν και με πίστεψαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα.

Ζητώ συγγνώμη αν κάποιους σας στεναχώρησα άθελά μου.

Ζητώ  συγνώμη για τα λάθη που  έχω κάνει.

Την ομάδα την παραδίδω σε καλά χέρια, αξία και ικανά να συνεχίσουν το έργο μου.

Σύντομα θα βγει η ανακοίνωση του νέου Δ.Σ. και χωρίς ένα ευρώ χρέος και υποχρεώσεις με ένα υγιής ταμείο,  δηλώνει υπεύθυνα ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την νέα διοίκηση  και την ομάδα για  να αγωνίζεται αξία για  να παραμείνει στην ανώτερη κατηγορία του Ερασιτεχνικού και οικονομικά αλλά και ηθικά.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το νέο Δ.Σ να πετύχει  τους στόχου της.

Με λυπεί το γεγονός ότι στο νέο Δ/Σ που θα ανακοινωθεί δεν υπάρχει κανένας χωριανός μου αλλά είμαι σίγουρος ότι οι χωριανοί μου αγαπάνε την ομάδα περισσότερο από κάποιους που βαφτίστηκαν και λέγονται στρατιώτες του ΜΕΓΑ.

Εις το επανιδείν
Ανδρέας Καλαϊτζίδης.

Προηγούμενο άρθροΑκαδημία Αθηνών: «Το Κριτικό Λεξικό της Ελληνικής Επαναστάσεως»
Επόμενο άρθροΓ Εθνική: Νίκες για Τρίκαλα, Αγκαθιά και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Αποτελέσματα-Βαθμολογία (13 αγ.)