Λάζαρος Τσαβδαρίδης: “Οι εκπαιδευτικοί της χώρας γράφουν χρυσές σελίδες στην εποχή του κορονοϊού!”

Συγχαρητήρια για την τιτάνια, επιτυχημένη προσπάθεια του εκπαιδευτικού κόσμου της χώρας αναφορικά με την τηλεκπαίδευση που υλοποιείται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στην εποχή του κορονοϊού,

έδωσε στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας Διονύση Διαμαντοπουλο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με σημερινή (6 Απριλίου) διαδικτυακή βιντεοεπικοινωνία.

Ο κ. Τσαβδαρίδης, δήλωσε σχετικώς:

“Την ίδια ώρα που το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό νοσοκομειακό προσωπικό της χώρας δίνουν τεράστιο αγώνα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, την ίδια ώρα που η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει τα μέγιστα για τη σωστή τήρηση των επιβεβλημένων για την υγεία μας μέτρων περιορισμού και την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι σε εστίαση, τροφοδοσία, παραγωγή ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού παραμένουν στις επάλξεις για όλους εμάς, ένας ακόμη κλάδος γράφει χρυσές σελίδες.

Οι εκπαιδευτικοί της χώρας, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, που τις τελευταίες 15 ημέρες έχουν ανταποκριθεί άριστα στη νέα πραγματικότητα της τηλεκπαίδευσης της μαθητιώσας νεολαίας μας, των φοιτητών και σπουδαστών μας.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες σχεδίασαν και έγραψαν υλικό διδασκαλίας, εξοικειώθηκαν στον χειρισμό διαδικτύου, ειδικών πλατφορμών, συνδέθηκαν σε διαδικτυακές ομάδες αλληλεπίδρασης, ανταλλαγής γνώσης, αλληλοβοήθειας.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες απέδειξαν ότι μπορούν να υπερβαίνουν εαυτούς και εμπόδια, παλιές νοοτροπίες ελάχιστων – ευτυχώς – συναδέλφων τους και να αποτελούν πρότυπο καινοτόμας δράσης, πρότυπο προσαρμοστικότητας, κυρίαρχος πυλώνας στήριξης στην ελληνική οικογένεια και σημείο αναφοράς στην συνολική προσπάθεια των ελλήνων πολιτών μέσα στην κρίση.
Τους ευχαριστούμε για τις 1500 ψηφιακές τάξεις, που λειτουργούν καθημερινά στο νομό, για τους 1000 εκπαιδευτικούς που κάνουν καθημερινά μαθήματα σε 6500 μαθητές δημοτικού. Θα βρίσκομαι δίπλα, για να στηρίξω όπως μπορώ αυτή την τιτάνια, επιτυχημένη προσπάθεια!!!”

τσαβδαριδης 1

Προηγούμενο άρθροΣημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στο δελτίο ειδήσεων της «ΕΡΤ 1»
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Κώστα Καλαϊτζίδη για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας