Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Να ξεκινήσουν ταχύτατα οι εκτιμήσεις ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες της Ημαθίας από τους ισχυρούς ανέμους

Έπειτα και από τις ζημίες που υπέστησαν πολλές αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια στην Ημαθία (ευρύτερες περιοχές του Δήμου Νάουσας και του Δήμου της Βέροιας και σε κάποιες περιοχές του Δήμου Αλεξάνδρειας) από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν χθες (13/06) τον Νομό, ο Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ήρθε αμέσως σε τηλεφωνική επικοινωνία με την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ στη Βέροια κ. Μαρία Παπά ζητώντας να γίνουν ταχύτατα όλες οι απαραίτητες ενέργειες επ’ ωφελεία των πληγέντων παραγωγών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε την επίσπευση των εκτιμήσεων ζημιών από τους γεωπόνους του Οργανισμού προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι αναγγελίες και να προχωρήσουν εν συνεχεία οι απαραίτητες διαδικασίες για την δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων καλλιεργητών.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα ο ανασχηματισμός – Στις 11:30 η νέα σύνθεση της κυβέρνησης
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, για τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης